• PRO TV
  • Tzancă Uraganu a fost dat afară de la o nuntă din județul Cluj. Ce acuzații i se aduc artistului: „Am luat 15.000 într-o oră”

Tzancă Uraganu a fost dat afară de la o nuntă din județul Cluj. Ce acuzații i se aduc artistului: „Am luat 15.000 într-o oră”

Tzancă Uraganu a fost dat afară de la o nuntă din județul Cluj. Ce acuzații i se aduc artistului: „Am luat 15.000 într-o oră”

Tzancă Uraganu a fost dat afară de la o nuntă din Huedin, județul Cluj. Care este motivul pentru care invitații și organizatorii au făcut scandal?

Gallery

Celebrul cântăreț de manele a fost invitat să cânte la o nuntă în județul Cluj, însă lucrurile au luat o întorsătură nefericită. La un moment dat, în mijlocul mulțimii, a luat amploare un scandal monstru.

Tzancă Uraganu a fost dat afară de la o nuntă din Cluj

Tzancă Uraganu se numără printre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi din țară. Cei care vor să îl aibă alături de ei la evenimente, trebuie să scoată din buzunar sume substanțiale.

Recent, artistul a cântat la o nuntă din Huedin, în județul Cluj.

În timpul programului muzical, organizatorii și invitații l-au oprit și i-au luat microfonul, spunând că nu cântă o melodie cap-coadă și face doar gălăgie. Astfel, artistul a fost dat afară de la eveniment.

Tzancă Uraganu a răspuns la un comentariu, prin intermediul profilului Alinei Marymar, în care a spus că a primit 15.000 euro pentru o singură oră de cântat.

„Voi toți de aici care comentați, am luat 15.000 într-o oră aseară, gunoaielor”, a spus Tzancă Uraganu, potrivit spynews.ro

Imaginile cu Tzancă Uraganu au devenit virale pe internet.

Sursă foto: Instagram/ TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni