• PRO TV
  • Horoscop zilnic 31 august 2024. Balanțele își îmbunătățesc relațiile cu familia, iar Vărsătorii și-ar putea remedia anumite probleme

Horoscop zilnic 31 august 2024. Balanțele își îmbunătățesc relațiile cu familia, iar Vărsătorii și-ar putea remedia anumite probleme

Horoscop zilnic 31 august 2024. Balanțele își îmbunătățesc relațiile cu familia, iar Vărsătorii și-ar putea remedia anumite probleme

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 31 august 2024.

Berbec

Astăzi este posibil să-ți faci planuri de viitor în sfera sentimentală, mai ales că-ți dai seama ce prețuiești cel mai mult. Este posibil să încerci să recucerești pe cineva, să faci o surpriză. De asemenea, ai idei creative și le poți pune în practică.

Taur

Astăzi se activează sfera locuinței și vieții de familie și ai nevoie de mai multă odihnă, să-ți petreci timpul în tihnă. Evenimentele din ultima perioadă te-au obosit și te simți epuizat psihic. Ai sentimentul că vei avea parte de o schimbare majoră în următoarele luni. Planurile tale profesionale ar putea încetini din cauză că nu iei inițiativă sau din alte circumstanțe.

Gemeni

Astăzi este o zi în care ești în centrul atenției prin felul în care te exprimi și astfel, vei avea mai mulți admiratori. S-ar putea să vorbești mai mult, să dai sfaturi, să dezbați subiecte și să citești într-un domeniu de interes pentru tine, care te va ajuta pe viitor în dezvoltarea și creșterea personală.

Rac

Astăzi, te preocupă banii și cum să faci rost de niște sume de bani, de care ai nevoie pentru casă. S-ar putea unul dintre prieteni să-ți propună o afacere, să te asociezi într-un proiect/campanie. Evită decizii financiare în acest weekend: nu împrumuta bani și așteaptă, dacă este nevoie, să cumperi ceva de o valoare mai mare, pentru că vei găsi în scurt timp o ofertă.

Leu

Cu Luna în zodia ta astăzi este un moment în care vrei să strălucești, să-ți exprimi sentimentele. Dacă ești singur, te afli față în față cu cineva, care ar vrea să se apropie mai mult de tine. În partea a doua a zilei, faci mai multe deplasări, ieși cu prietenii și puneți la cale o ieșire în afara orașului.

Fecioară

Astăzi ai nevoie să stai departe de toată agitația, pentru că se activează sectorul asociat universului interior și subconștientului și-ți revin în minte situații din trecut, care te răscolesc. S-ar putea să discuți cu cineva apropiat de schimbările, care urmează să le faci în perioada următoare.

Balanță

Astăzi este o zi bună a organiza o întâlnire cu prietenii, să pregătești o surpriză unuia dintre aceștia.

S-ar putea să ai și susținerea partenerului într-un demers pe care vrei să-l inițiezi legat de casă. Pe de altă parte, relațiile cu familia se îmbunătățesc.

Scorpion

Astăzi, Luna îți traversează sectorul carierei și imaginii și s-ar putea să-ți faci planuri cum să respecți un termen limită, cum să te organizezi. De asemenea, ești foarte productiv și mai multe persoane ar putea apela la tine să rezolvi diverse sau să dai un sfat. În planul relației de cuplu tinzi să-ți schimbi percepția și lucrurile să se îmbunătășească.

Săgetător

Cu Luna în tranzit prin casa cunoașterii, principiilor și credințelor, vei fi înclinat să porți tot felul de dezbateri și ești interesat de a participa la diverse evenimente, seminarii, expoziții, lansări. De asemenea, s-ar putea să cauți răspunsuri și soluții la unele chestiuni legate de munca ta de zi cu zi, cum o poți îmbunătăți.

Capricorn

Astăzi este posibil să primești o sumă de bani de la familie sau cineva apropiat și te gândești cum să-I investești. Înclini să achiziționezi un curs sau niște bilete de avion, să faci o rezervare. În planul sentimental, te exprimi liber, ești mai creativ și acest lucru îți aduce timp plăcut în compania partenerului.

Vărsător

Astăzi sunt încurajate dialogurile cu partenerul de cuplu, mai ales dacă ai ceva de lămurit. Cautați să vă reorganizați viața și ești pregătit din punct de vedere emoțional să remediezi niște probleme. La serviciu, te preocupă o avansare.

Pești

Posibil astăzi să vrei să iei niște decizii legate de muncă, activitățile pe care le desfășori și te sfătuiești cu partenerul de cuplu, mai ales că ai nevoie de o schimbare și din punct de vedere financiar. Contextul astral încurajează discuții despre o negociere salarială, așa că nu mai sta pe gânduri și pregătește-ți un plan bine argumentat și acționează!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni