• PRO TV
  • Vlad Musta, finalist Vocea României 2023, a lansat piesa „Toate pozele”. Reacția fanilor: „E uimitor cum reușești să transformi emoțiile în muzică”

Vlad Musta, finalist Vocea României 2023, a lansat piesa „Toate pozele”. Reacția fanilor: „E uimitor cum reușești să transformi emoțiile în muzică”

Vlad Musta, finalist Vocea României 2023, a lansat piesa „Toate pozele”. Reacția fanilor: „E uimitor cum reușești să transformi emoțiile în muzică”

Vlad Musta, finalist la Vocea României 2023, a impresionat publicul cu talentul său vocal excepțional și cu carisma deosebită pe scenă. După participarea la sezonul 11, în cadrul căruia a avut-o ca mentor pe Irina Rimes, Vlad este pregătit să aibă un impact semnificativ în industria muzicală prin lansarea noii sale melodii, intitulată „Toate pozele”.

Gallery

​​„Mesajul din „Toate pozele” e reprezentat de ceea ce se întâmplă cel puțin o dată în viață, în proporție de 99,9%, și anume o despărțire. Nu pot să zic ca am fost inspirat de un lucru anume, în perioada în care am scris piesa am trecut printr-o despărțire, dar în piesă nu este vorba doar despre despărțirea respectivă. Totul ține de un moment de inspirație pe care, din fericire, am reușit să nu îl ratez. Este prima piesă pe care o lansez în parteneriat cu cei de la Universal Music România și este încă o cărămidă pe care o pun în construcția mea artistică”, a declarat artistul.

Versurile au fost scrise de Vlad Musta împreună cu Diana Rubinescu, iar de producție s-a ocupat Cristian Prăjescu.

Videoclipul piesei a fost regizat de Răzvan Leucea și a fost filmat în decurs de o zi, în București. Vlad Musta este surprins pe străzile din capitală reflectând asupra unei relații de dragoste trecute și încercând să accepte că relația s-a schimbat ireversibil, chiar dacă încă își dorește să recupereze amintirile și momentele frumoase.

Vezi videoclipul piesei „Toate pozele” mai jos:

Stream / Download: https://vladmusta.lnk.to/ToatePozele

„Vlad e super talentat! Mă bucur că l-am descoperit la Vocea și că a avut un parcurs așa frumos, iar în prezent își îndeplinește dorințele! Bravo, Vlaaad!”;

„Superbă piesa! La fel și clipul. Vocea ta e unică!”;

„Ce piesă frumoasă! Felicitări, Vlad!!”;

„Felicitări, Vlad! Ești pe drumul cel bun”;

„Se vede că ai pus mult suflet și pasiune în ea, iar rezultatul este absolut remarcabil. Continuă să strălucești ! Abia aștept să văd ce urmează!”;

„E uimitor cum reușești să transformi emoțiile în muzică”, i-au scris o parte din cei care au ascultat melodia.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Vlad (@vlad.musta)

Vlad Musta s-a născut în București și și-a început parcursul muzical la vârsta de 15 ani, când a început să ia lecții de chitară.

În prezent, Vlad își continuă activitatea muzicală alături de trupa de cover-uri Vox și, totodată, își propune să se afirme pe scena muzicală prin lansarea cât mai multor piese, consolidându-și astfel prezența în industrie și atrăgând o audiență cât mai mare.

Publicul îl va putea vedea în curând pe 1 septembrie la festivalul lampioanelor pe apă, Wishfest, în Parcul Titan, începând cu ora 20:30, dar și pe 8 septembrie în Parcul Herăstrău, la Roaba de Cultură, de la ora 19:30, unde va interpreta piesa „Toate pozele” și alte melodii nelansate.

Fotografii: Instagram @VladMusta/ arhivă PRO TV

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni