• PRO TV
  • Tallulah, fiica cea mică a lui Bruce Willis, a vorbit despre starea de sănătate a tatălui ei: „Este dificil pentru oricine trece prin asta”

Tallulah, fiica cea mică a lui Bruce Willis, a vorbit despre starea de sănătate a tatălui ei: „Este dificil pentru oricine trece prin asta”

Tallulah, fiica cea mică a lui Bruce Willis, a vorbit despre starea de sănătate a tatălui ei: „Este dificil pentru oricine trece prin asta”

Tallulah, una dintre fiicele lui Bruce Willis, a oferit detalii despre starea de sănătate a actorului bolnav de demență.

Fiica cea mică a lui Bruce Willis, din căsnicia cu Demi Moore, a vorbit recent despre lupta tatălui ei cu demența frontotemporală și modul în care aceasta a afectat profund familia.

Gallery

​Tallulah a mărturisit că boala tatălui ei nu a evoluat. „Este la fel, ceea ce în această situație este un lucru bun”, a declarat ea pentru E! News, scrie Fox News. În plus, ea a împărtășit modul în care familia ei face față luptei sale „dureroase” cu demența.

„Vizitele noastre sunt pline de dragoste și eu simt asta. Această conexiune pe care o pot avea cu el întrece orice”, a mai spus tânăra în vârstă de 30 de ani.

Tallulah a continuat să se destăinuie cu privire la modul în care s-a simțit conectată la tatăl ei în această perioadă dificilă.

„Știu că el știe cât de mult îl iubesc. Știu cât de mult mă iubește, știu cât de mult ne iubește pe toți”, a adăugat ea.

„Este dificil pentru oricine trece prin asta. Dar cred că asta a reprezentat o oportunitate pentru că acum există și mai multă dragoste în familia mea”, a mai spus Tallulah.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Demi Moore (@demimoore)

Tallulah este fiica cea mică a lui Bruce și a fostei sale soții Demi Moore. Cei doi mai au doi copii, Rumer și Scout.

Pe Bruce Willis și Demi Moore îi leagă 13 ani de căsnicie și trei fete minunate. Chiar dacă au divorțat în 2000, cei doi au o relație specială și s-au susținut reciproc, mai ales în ultimii ani.

După ce a fost diagnosticat cu afazie în 2022 și a renunțat la actorie, Demi Moore a devenit tot mai apropiată de actuala familie a actorului și este nelipsită de la aniversările fostului său soț.

Bruce a fost diagnosticat cu afazie în martie 2022, care ulterior s-a transformat în demență frontotemporală. Se spune că această afecțiune cauzează schimbări de personalitate, comportament obsesiv și dificultăți de vorbire.

„Deși acest lucru este dureros, este o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar”, spunea Emma Heming, actuala soție, într-un comunicat de presă.

Emma Heming îi este alături actorului și încearcă să fie tare de dragul celor două fiice pe care le are cu Bruce. Cei doi s-au căsătorit în 2009 și formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood.

Fotografii: Instagram

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni