• PRO TV
  • Fiul unui actor celebru a fost condamnat la închisoare pe viață! Cine este tânărul acuzat de uciderea unui medic

Fiul unui actor celebru a fost condamnat la închisoare pe viață! Cine este tânărul acuzat de uciderea unui medic

Fiul unui actor celebru a fost condamnat la închisoare pe viață! Cine este tânărul acuzat de uciderea unui medic

Condamnare la închisoare pe viață pentru fiul unui celebru actor! Tânărul este acuzat că a ucis și dezmembrat un bărbat pe o insulă turistică, anul trecut, caz care a captat atenția internațională.

Gallery

​Fiul faimosului actor spaniol Rodolfo Sancho Aguirre, Daniel Sancho Bronchalo, vlogger culinar, a fost acuzat de crimă și acum este condamnat la închisoare pe viață în Thailanda.

Victima este Edwin Arrieta Arteaga, un chirurg plastician columbian în vârstă de 44 de ani, pe care l-a omorât cu brutalitate și dezmembrat pe insula pe insula Koh Pha-ngan din sudul Thailandei, în august 2023. Daniel Sancho Bronchalo și-a primit sentința joi, pe data de 29 august 2024, în sala de judecată fiind prezenți și părinții săi, profund afectați de întreaga situație.

Vloggerul culinar a susținut, în fața instanței, că a acționat în legitimă apărare după ce chirurgul ar fi încercat să îl agreseze sexual. În acel moment, cei doi s-ar fi luat la bătaie, iar medicul de 44 de ani a căzut și s-a lovit la cap, pierzându-și cunoștința și agonizând până la moarte. Ulterior, fiul actorului a recunoscut că a dezmembrat cadavrul și a aruncat părți din corpul bărbatului atât pe uscat, cât și în mare.

Printre dovezile aduse de procurori se numără imagini de pe camerele de supraveghere în care se vede cum Daniel Sancho Bronchalo cumpără un cuțit, saci de gunoi, mănuși și mai multe produse de curățare.

„Îmi pare rău că o viață a fost luată și că părinții au pierdut un fiu. Îmi pare rău că familia lui nu a putut să-l îngroape așa cum se cuvine. Îmi pare rău pentru ceea ce am făcut,” a spus acesta în timpul procesului, potrivit Sky News.

Tribunalul provincial din Koh Samui l-a condamnat pe Daniel, în primă instanță, la moarte, însă decizia a fost schimbată la închisoare pe viață după ce acesta a colaborat cu oamenii legii în soluționarea procesului.

Foto: YouTube, Instagram, Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni