• PRO TV
  • Durere imensă pentru Camilla. Vestea cruntă primită de Regele Charles din partea medicilor a distrus-o. E îngrijorare mare în familia regală

Durere imensă pentru Camilla. Vestea cruntă primită de Regele Charles din partea medicilor a distrus-o. E îngrijorare mare în familia regală

Durere imensă pentru Camilla. Vestea cruntă primită de Regele Charles din partea medicilor a distrus-o. E îngrijorare mare în familia regală

Camilla Parker preia tot mai multe atribuții în cadrul Coroanei Britanice, pe măsură ce starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea se deteriorează din cauza cancerului, crescând îngrijorările. Situația atrage atenția publicului, care se întreabă ce se va întâmpla în cazul în care regina consoartă va rămâne văduvă.

Gallery

​În urma ultimului diagnostic primit de Regele Charles al III-lea, care confirmă avansarea cancerului de care suferă, Familia Regală este profund îngrijorată și deja se pregătește pentru ce este mai rău. Camilla Parker începe să preia frâiele monarhiei, în încercarea de a reduce presiunea asupra regelui, permițându-i acestuia să se odihnească.

Cancerul Regelui Charles al III-lea continuă să evolueze

Conform jurnalistei și expertei în Casa Regală Britanică, Concha Calleja, Regele Charles al III-lea a primit o veste tristă la ultima sa evaluare medicală: cancerul este în continuare prezent și nu încetează să avanseze.

În acest context, suveranul va continua tratamentul medical pentru a combate boala, dar medicii i-au recomandat și să își reducă semnificativ activitățile și angajamentele, să evite călătoriile și să se odihnească cât mai mult posibil pentru a-și conserva energia.

Totuși, se pare că regele nu respectă pe deplin sfaturile medicilor, continuând să participe la diverse angajamente regale, chiar dacă, la finalul fiecărei zile, este epuizat. „De îndată ce ajunge acasă, se prăbușește pe o canapea. Se vede că își pierde toată energia”, spun surse apropiate.

În plus, Regele Charles al III-lea ar fi declarat că „Timpul care mi-a rămas îl voi dedica Coroanei”, subliniind că, în ciuda problemelor de sănătate, devotamentul său față de Marea Britanie rămâne neclintit.

Camilla Parker, vulnerabilă în fața posibilității de a-l pierde pe Regele Charles

La rândul ei, Camilla Parker traversează momente dificile, confruntându-se cu perspectiva reală de a-l pierde pe Regele

Charles al III-lea, pe care îl consideră dragostea vieții ei, în ciuda criticilor și respingerilor pe care le-a înfruntat pentru a fi alături de el. Surse apropiate familiei regale afirmă că regina consoartă este extrem de vulnerabilă și îngrijorată de ceea ce ar putea aduce lunile următoare, dar încearcă să-și păstreze calmul și să-i ofere sprijin moral soțului său, fără a-l împovăra cu temerile ei.

Pentru a-și ajuta soțul să se odihnească, Camilla a început să preia o parte semnificativă din responsabilitățile Coroanei Britanice, participând la evenimente și luând decizii în numele regelui. Astfel, implicarea sa activă în viața monarhiei nu doar că îi ușurează sarcinile lui Charles al III-lea, dar arată și angajamentul său neclintit față de îndatoririle regale.

Sursa foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni