• PRO TV
  • Așa arată un supermodel la 51 de ani! Eva Herzigova, zeița covorului roșu la Festivalul de Film de la Veneția: „Uimitoare! Spune-ne secretul tău!”

Așa arată un supermodel la 51 de ani! Eva Herzigova, zeița covorului roșu la Festivalul de Film de la Veneția: „Uimitoare! Spune-ne secretul tău!”

Așa arată un supermodel la 51 de ani! Eva Herzigova, zeița covorului roșu la Festivalul de Film de la Veneția: „Uimitoare! Spune-ne secretul tău!”

​De-a lungul anilor a fost considerată una dintre cele mai sexy supermodele ale lumii! Ajunsă la 51 de ani, Eva Herzigova nu se dezice de această titulatură, iar drept dovadă stau cele mai recente imagini. Cehoaica a uluit pur și simplu audiența de la Festivalul de Film de la Veneția după ce a pășit pe covorul roșu.

Gallery

Blonda cu ochi albaștri, ten de porțelan și picioare interminabile face parte din Generația de Aur a supermodelelor anilor ’90 care au schimbat pentru totdeauna peisajul modei.

La Veneția, Eva a purtat un outfit îndrăzneț și a optat pentru un make-up natural care i-a pus în valoare trăsăturile feței.

Supermodelul și-a etalat silueta fără cusur, iar comentariile în social media au curs valuri. Mulți sunt de părere că Eva a găsit elixirul tinereții și au complimentat-o pentru felul în care arată la 51 de ani.

Nu s-a schimbat nimic din 1997. Uimitoare! Spune-ne secretul tău!”, „Dumnezeule, cum faci să arăți așa?”, „Cu siguranță una dintre cele mai frumoase femei din lume”, „Eva, arăți WOW!”, „Fabuloasă!” „Ca o zeiță! I-ai cucerit pe toți”, i-au scris unii dintre admiratori.

Eva a fost toată numai un zâmbet, iar fotografii prezenți la eveniment au surprins câteva cadre spectaculoase cu frumoasa vedetă. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

În anii ‘90, Eva Herzigova a fost protagonista unei reclame care a șocat lumea și despre care se spune că a provocat mai multe accidente de mașină

​Născută în orașul Litvínov din Republica Cehă, fiica unui contabile și a unui electrician, Eva Herzigová a ajuns pe catwalk după ce a câștigat un concurs de modeling, la 16 ani, la Praga.

Trei ani și o mutare la Paris mai târziu, a fost distribuită într-o campanie Guess, realizată de Ellen Von Unwerth, și a ajuns pe panourile publicitare din întreaga lume. „A fost o campanie frumoasă, realizată de cei mai buni fotografi ai vremurilor noastre. M-a pus pe harta modei”, și-a amintit Eva într-un interviu pentru Vogue Arabia.

Ascensiunea ei către faimă a continuat, iar în 1994, Eva Herzigova a fost protagonista campanii Wonderbra. Se spune că imaginile revoluționare, deși oarecum controversate, au provocat mai multe accidente de mașină la acea vreme.

Gallery

​Celebrele reclame Wonderbra din 1994, care împlinesc 30 de ani anul acesta, o prezentau pe Eva Herzigova în nimic altceva decât o pereche de chiloți negri din dantelă și un sutien asortat. Campania a fost menită să promoveze sutienul push-up, o piesă de lenjerie popularizată pentru prima dată în anii 1960. Imaginile cu Eva cea sexy au fost semnate tot de celebra fotografă Ellen von Unwerth.

Sloganurile care însoțeau imaginile cu Eva în lenjerie au făcut deliciul publicului. „Vă deranjează dacă aduc și câteva prietene?”, „Privește-mă în ochi și spune-mi că mă iubești” sau „Bună băieți!”, sunt doar câteva dintre ele.

Eva este mamă a trei băieți

Supermodelul se iubește cu afaceristul Gregorio Marsiaj de 17 ani. Cei doi au trei băieți împreună: George, Edward și Philippe. Eva a fost căsătorită cu Tico Torres, bateristul lui Bon Jovi, în perioada 1996-1998.

Eva și-a mutat familia din Londra în Italia. „Cu toți cei trei băieți acasă, am devenit profesor cu normă întreagă. De asemenea, mă implic foarte mult în gătit și mă asigur că avem parte de mese sănătoase!”, declara Eva în urmă cu doi ani într-un interviu.

Fotografii: Getty Images

​CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni