• PRO TV
  • Regele Charles și Camilla încalcă tradiția pe care Regina Elisabeta o respecta cu sfințenie! Ce se întâmplă la Palatul Buckingham

Regele Charles și Camilla încalcă tradiția pe care Regina Elisabeta o respecta cu sfințenie! Ce se întâmplă la Palatul Buckingham

Regele Charles și Camilla încalcă tradiția pe care Regina Elisabeta o respecta cu sfințenie! Ce se întâmplă la Palatul Buckingham

Regele Charles a încălcat deja una dintre tradițiile pe care mama sa, Regina Elisabeta a II-a, o respecta cu strictețe. Acesta a luat decizia împreună cu soția lui, regina Camilla.

Gallery

​După moartea Reginei Elisabeta a II-a și punerea în tron a Regelui Charles, multe lucruri s-au schimbat la Palatul Buckingham. În ultima perioadă, monarhul a fost discret cu privire la starea lui de sănătate, deși presa britanică susține că Kate Middleton și William au început pregătirile pentru înmormântarea Regelui Charles și că forma de cancer de care suferă s-ar fi agravat.

Cu toate acestea, Regele Charles a fost văzut în public de mai multe ori și și-a îndeplinit atribuțiile regale așa cum se cuvine. Totuși, el a decis să încalce una dintre tradițiile importante, pe care mama lui, Regina Elisabeta a II-a, o respecta cu strictețe.

Regele Charles încalcă o tradiție pe care Regina Elisabeta o respecta cu sfințenie

La fiecare final de vară, Regina Elisabeta a II-a avea o tradiție pe care a respectat-o chiar și în ultimii ani de viață. Aceasta mergea alături de familia sa la castelul Balmoral din Highlands-ul scoțian, acolo unde se relaxa timp de câteva zile. Totuși, în acest an, Regele Charles și soția lui, Camilla, au decis să schimbe obiceiul regal. 

Se pare că Regele Charles s-a prezentat la Balmoral, pentru a-și saluta familia care se află în vacanță în locul preferat al Reginei, apoi s-a retras la Birkhall alături de soția lui, Camilla. Cei doi au luat această decizie deoarece suveranul are nevoie de odihnă și liniște. 

 „Regele doarme foarte mult. El nu este genul care să stea degeaba, așa că relaxarea pentru el ia forma cititului, scrisului, picturii și grădinăritului. Întotdeauna i-a plăcut să-și pună ghetele de ploaie și să iasă în grădină, acesta este locul lui fericit.”, a spus un apropiat al familiei Regale pentru The Daily Beast.

Castelul Birkhall are o însemnătate deosebită pentru Regele Charles

Castelul Birkhall i-a fost dăruit lui Charles de către regretata regină Elisabeta a II-a. În trecut, acesta a  fost locul de în care se retrăgea regina-mamă, însă a ajuns în mâinile regale atunci când Prințul Albert a cumpărat Balmoral Estate în 1852.

Birkhall are o semnificație deosebită pentru Charles, deoarece a putut să se retragă acolo după moartea mamei sale.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni