• PRO TV
  • Livia Eftimie, un nou atac la adresa lui Cătălin Bordea! Ce a postat bruneta pe rețelele de socializare: „Oamenii au văzut...”

Livia Eftimie, un nou atac la adresa lui Cătălin Bordea! Ce a postat bruneta pe rețelele de socializare: „Oamenii au văzut...”

Livia Eftimie, un nou atac la adresa lui Cătălin Bordea! Ce a postat bruneta pe rețelele de socializare: „Oamenii au văzut...”

Livia Eftemie a postat un mesaj scurt, dar cu impact puternic, pe rețelele de socializare. Fosta soție a lui Cătălin Bordea încă pare afectată de criticile primite după divorțul de comediant.

Gallery

​Cătălin Bordea și Livia Eftimie au format unul dintre cele mai longevive și apreciate cupluri din showbizul românesc, cei doi fiind în atenția publicului larg datorită comediantului, care întotdeauna integra în spectacolele lui de stand-up o glumiță despre partenera lui de viață. Deși erau iubiți de toată lumea și majoritatea aștepta anunțul unei sarcini, lucrurile au stat complet diferit, iar cei doi au ajuns la notar, pentru a divorța.

Despărțirea s-a produs la scurt timp după ce comediantul s-a întors dintr-un show TV, acolo unde a petrecut câteva luni. Deși spera ca atunci când ajunge acasă să găsească pace și liniște, actorul și-a găsit soția complet schimbată, mult mai rece și îndrăgostită de cel care le-a fost cavaler de onoare la nuntă, artistul Spike. 

​Livia Eftimie și Spike au început o relație de iubire, pe la spatele lui Cătălin Bordea, chiar înainte ca actorul să depună actele de divorț. Astfel, în mediul online oamenii i-au adresat critici dure Liviei, care a explicat la rândul ei, versiunea sa de poveste. 

”Vreau să fac o scurtă poveste și apoi nu o să mai zic nimic despre asta. Asta e varianta mea, cum am trăit eu, cum am văzut eu, cum m-am simțit eu. De ce zic acum? Cred că speram să se termine până acum sau mă rog, nu mă gândeam că o să capete proporțiile care le-a căpătat și atunci am ales să tac, dar nu am ales bine (...) Povestea noastră începe în 2012 când l-am cunoscut pe Cătălin. Atunci, la început, nu aveam amândoi din noi de niciunele. Eu stătea în chirie în Militari, el în Drumul Taberei.

El avea potențial, eu speranțe și dorință de muncă cred, munceam undeva, mi-am dat demisia că nu era ok, el a avut nevoie de cineva care să se ocupe de show-uri, eu am vrut să fac asta pentru că am vrut să mai învăț lucruri. Aveam 20 și ceva de ani, am făcut asta vreo 2-3 ani, m-am ocupat de booking pentru el, apoi au plecat de unde făceau stand-up și s-au mutat undeva doar pe partea de show-uri și aveau nevoie de cineva de încredere să fie acolo. Am zis să fiu eu dacă tot mă ocupasem de spectacole până atunci (...) M-am ocupat de tot ce ține de viața lui cumva pe tot parcursul relației noastre, l-am obligat cumva să aleagă varianta care ar fi fost bună pentru el și am făcut o treabă bună, zic eu”, a spus Livia Eftimie, pe Instagram.

​Livia Eftimie, un nou atac la adresa lui Cătălin Bordea

În urmă cu doar o zi, Livia Eftimie a postat pe rețelele de socializare un nou mesaj cu privire la modul în care oamenii au reacționat atunci când au aflat de divorț. 

”Oamenii au văzut doar deciziile pe care le-am luat, dar nu și opțiunile pe care le-a avut”, a scris Livia Eftimie, pe Instagram.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni