• PRO TV
  • Carmen Grebenișan pleacă din România, la scurt timp după ce și-a asumat relația cu iubitul care locuiește în străinătate. Unde va merge vedeta: „O luam pas cu pas”

Carmen Grebenișan pleacă din România, la scurt timp după ce și-a asumat relația cu iubitul care locuiește în străinătate. Unde va merge vedeta: „O luam pas cu pas”

Carmen Grebenișan pleacă din România, la scurt timp după ce și-a asumat relația cu iubitul care locuiește în străinătate. Unde va merge vedeta: „O luam pas cu pas”

Carmen Grebenișan și-a găsit fericirea în brațele lui Cristi, după câteva luni de când ea și Alex Militaru au decis să divorțeze. Vedeta este în culmea fericirii și se bucură de tot ceea ce trăiește alături de acesta.

Gallery

Recent, Carmen Grebenișan a acordat un interviu, unde a făcut mai multe declarații despre relația pe care o are cu Crisi. Influenerița se bucură la maximum de tot ceea ce trăiește alături de acesta, vorbind și despre planurile de viitor pe care le au împreună.

Carmen Grebenișan și noul iubit locuiesc în țări diferite

Deși nu sunt împreună de foarte mul timp, Carmen Grebenișan și iubitul ei se înțeleg de minune. Încă de când l-a prezentat în mediul online, aceasta le-a arătat fanilor că petrec mul timp împreună, plecând în câteva vacanțe atât în țara noastră, cât și în străinătate.

Cu toate acestea, un mic impediment există și în relația lor, fiind vorba de distanță. Cristi locuiește în America, unde a pus pe picioare o afacere profitabilă, iar Carmen, întrebată dacă vreunul dintre ei se va muta în cealaltă țară de dragul relației, a răspuns extrem de sincer.  

Citește și:

„Nu știm, în momentul de față, ce se întâmplă, dar nu are de gând să se mute definitiv în România. Cine s-ar muta din State în România de tot? O să plec și eu, dar nu vreau să rămân de tot acolo. Momentan, o luăm pas cu pas”, a spus Carmen Grebenișan, conform Cancan.

Carmen Grebenișan și iubitul ei se cunosc de peste zece ani

În cadrul aceluiași interviu, Carmen Grebenișan a recunoscut că ea și Cristi se cunosc de mai bine de zece ani, însă doar din vedere, prima interacțiune având loc în urmă cu doar câteva săptămâni.

Mai mult decât atât, cea care a făcut primul pas a fost chiar ea, vorbind cu acesta despre un subiect ce nu avea legătură cu vreo posibilă relație, dar care i-a făcut să se apropie din ce în ce mai mult.

Citește și:

„Ne-am dat seama că avem foarte multe lucruri în comun. Am ținut legătura, chiar dacă a fost la distanță o lungă perioadă de timp. El nu locuiește în România. Într-un final ne-am întâlnit și ne-am dat seama că este mai mult decât ne-am fi imaginat”, a mai spus aceasta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni