• PRO TV
  • Sorin, un fost călugăr în vârstă de 34 de ani, a dispărut după ce s-a vaccinat împotriva Covid-19! Ce a putut să facă bărbatul înainte a a-i fi pierdută urma: „A făcut o depresie”

Sorin, un fost călugăr în vârstă de 34 de ani, a dispărut după ce s-a vaccinat împotriva Covid-19! Ce a putut să facă bărbatul înainte a a-i fi pierdută urma: „A făcut o depresie”

Sorin, un fost călugăr în vârstă de 34 de ani, a dispărut după ce s-a vaccinat împotriva Covid-19! Ce a putut să facă bărbatul înainte a a-i fi pierdută urma: „A făcut o depresie”

Sorin Vasile Briciu, fost student al Facultății de Teologie și fost călugăr, a dispărut fără urmă în anul 2021, la scurt timp după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19. Iată care a fost ultimul lucru făcut de bărbat!

Un caz șocant a avut loc la Oradea, acolo unde Sorin Vasile Briciu, absolvent al Facultății de Teologie și fost călugăr, a dispărut fără urmă. Bărbatul ar fi finalizat cursurile Universității, apoi a hotărât să se facă preot. Deoarece nu era căsătorit, acesta nu a reușit să își îndeplinească dorința, însă s-a retras la o Mănăstire pentru a deveni călugăr.

După un an petrecut la Mănăstirea Izbuc din județul Bihor, Sorin a decis să renunțe la acest har și s-a întors în orașul natal, unde s-a angajat la o curățătorie. Cu toate acestea, el în continuare citea zilnic rugăciuni și vorbea cu Dumnezeu.

În timpul pandemiei de COVID-19, Sorin Briciu a decis să se vaccineze, la îndemnul autorităților care susțineau că aceasta este singura cale prin care putem salva lumea de virusul SARS-CoV-2. La scurt timp după vaccin, fostul călugăr a discutat despre acest aspect cu un coleg de serviciu, care i-a spus că imunizarea împotriva COVID reprezintă, de fapt, un pact cu Diavolul.

„Un coleg i-a spus că prin vaccin i-au băgat un cip cu diavolul și nu mai poate să pună mâna pe cartea de rugăciuni. Am vorbit și eu cu el, și mama lui, am vorbit și cu preotul care îi fusese decan la facultate și care i-a spus că nu există așa ceva, dar el o luase ca pe un păcat greu și a făcut o depresie”, a povestit Elena Hornea, mătușa lui Sorin, pentru Gândul.

La câteva săptămâni după discuție, pe 6 august 2021, Sorin a părăsit pensiunea din Oradea la care era cazat datorită locului de muncă. Acesta și-a aruncat o mare parte din lucruri, a încuiat ușa camerei în care a locuit și a lăsat cheia pe o bancă din fața pensiunii, evitând astfel să dea ochii cu șeful său.

„Din acea zi, nu mai știm nimic de el. Avea telefon mobil, dar de atunci este închis. Nici pe Facebook nu s-a mai conectat. Mama lui este în pragul disperării, am fost recent la ea. Este foarte bolnavă cu inima, cu ficatul, cu rinichii și, colac peste pupăză, mai are de dus și această durere. S-a închis în ea, într-o lume a ei, nu iese afară, nu comunică, stă numai în casă. Era singurul ei copil”, a mai spus mătușa lui Sorin Briciu pentru sursa citată.

Singura dorință a familiei lui Sorin este ca tânărul de 34 de ani să trimită o scrisoare în care să le spună tuturor că este în viață:

„De ce nu trimite o scrisoare să spună ”Sunt viu”?, este întrebarea chinuitoare la care apropiații nu găsesc răspuns.

Foto: Poliția Română

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni