• PRO TV
  • Horoscop zilnic 30 august 2024. Taurii vor primi sfaturi utile, iar Scorpionii ar putea avea întâlniri romantice

Horoscop zilnic 30 august 2024. Taurii vor primi sfaturi utile, iar Scorpionii ar putea avea întâlniri romantice

Horoscop zilnic 30 august 2024. Taurii vor primi sfaturi utile, iar Scorpionii ar putea avea întâlniri romantice

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 30 august 2024.

Berbec

Astăzi te preocupă casa, familia, rezolvarea unor chestiuni administrative, gospodărești. S-ar putea să faci o vizită părinților, să ai niște discuții, care să-ți deschidă ochii într-o chestiune, care te frământă, să realizezi că ai greșit în anumite momente, că ai reacționat după impuls și nu ai mai reparat. 

Taur

Dacă ai de făcut drumuri, de purtat negocieri, să prezinți o idee, un proiect, un interviu, să susții un examen, este o zi excelentă și vei avea rezultate remarcabile. De asemenea, poți face progrese într-un proiect pe termen lung, să te asociezi cu unul dintre prieteni sau să primești niște sfaturi utile de la o persoană care-ți este mentor.

Gemeni

Astăzi este posibil să te preocupe banii, să administrezi un buget, să faci socoteli, dar și cumpărături, așa că mare atenție, că este posibil să depășești bugetul, să te lansezi în niște cheltuieli pe lucruri de care nu ai neapărat nevoie acum. 

Rac

Luna, guvernatoarea ta, traversează casa personalității și ai nevoie de mai multă atenție din partea tuturor, în special din partea perechii de viață cu care-ți faci planuri privind o ieșire, călătorie, eveniment în familie. Legat de partea profesională, s-ar putea să ai niște nemulțumiri, să cauți să rezolvi un context încurcat într-un proiect la care lucrezi.

Leu

Astăzi este posibil să afli niște secrete sau lucruri ascunse, să reflectezi la o situație, care-ți agită universul interior, pentru că nu intră în acord cu principiile și credințele tale. Și energia fizică poate fi mai scăzută și să experimentezi trăiri sau sentimente, care să-ți aducă aminte de trecut și situații care te-au marcat.

Fecioară

Astăzi, Luna activează casa prietenilor și surprizelor și s-ar putea să ai parte de evenimente, care să-ți dea peste cap proiectele, direcția sau chiar planurile în sfera sentimentală. S-ar putea să primești o propunere tentantă de a te asocia într-un proiect, care-ți poate pune în valoare abilitățile.

Balanță

Contextul astral de astăzi dinamizează casa carierei și imaginii, reputației profesionale și relațiilor cu șefii și este posibil să ai niște discuții, care să clarifice termenii unui contract, să se schimbe niște proceduri, să pui niște condiții. În planul sentimental, lucrurile se îmbunătățesc.

Scorpion

Astăzi te pregătești să participi la un eveniment în spațiul social, curs, pregătire, să rezolvi un context birocratic. De asemenea, poți programa o călătorie sau să dai curs unei invitații la o întâlnire romantică.

Săgetător

Posibil astăzi să încerci să rezolvi niște chestiuni financiare, să intri în posesia unor sume sau să cauți să accesezi un credit, să plătești un impozit sau să pui niște bani deoparte pentru un eveniment în familie. Lucrurile par să se îndrepte în regimul banilor și să îi poți administra mai bine.

Capricorn

Luna îți traversează casa relațiilor și parteneriatelor și este un moment bun să inițiezi un dialog în raport cu partenerul sau cu cei cu care lucrezi și desfășori activități, pentru că lucrurile se pot lega foarte ușor. Mai mult de atât, ți se poate propune o avansare, să preiei responsabilități noi.

Vărsător

Lucruri bune se pot întâmpla astăzi la locul de muncă, să ți se recunoască meritele, să primești ajutor, să te mai degrevezi de anumite sarcini și volumul de muncă să revină la normal. S-ar putea să vină și propuneri pentru alte activități pe care să le desfășori în timpul liber și care să-ți suplimenteze veniturile.

Pești

Planul sentimental este activat astăzi de prezența Lunii, care aduce multă sensibilitate, armonie și creativitate. Dacă te afli într-o relație, traversezi o zi excelentă pentru a o petrece cu partenerul. Dacă ești singur, se ivesc oportunități să cunoști pe cineva cu care să rezonezi.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni