• PRO TV
  • Clipe de coșmar pentru Ileana Sterp. Soțul acesteia a fost implicat într-un grav accident. Cum se simte acesta, în urma tragediei: „Are multiple fracturi”

Clipe de coșmar pentru Ileana Sterp. Soțul acesteia a fost implicat într-un grav accident. Cum se simte acesta, în urma tragediei: „Are multiple fracturi”

Clipe de coșmar pentru Ileana Sterp. Soțul acesteia a fost implicat într-un grav accident. Cum se simte acesta, în urma tragediei: „Are multiple fracturi”

Ileana Sterp trece prin momente dificile, deoarece soțul ei, Daniel Aloman, a suferit un accident. Acesta a fost internat în spital, după ce a suferit mai multe fracturi și a fost la doar un pas de tragedie.

Gallery

Soțul Ileanei Sterp a suferit un accident destul de dificil, în timp ce se plimba cu ATV-ul și a avut nevoie de îngrijiri serioase din partea medicilor. După mai multe zile petrecute în spital, acesta a fost externat, urmând perioada de recuperare.

Soțul Ileanei Sterp a fost externat, după ce a făcut accident cu ATV-ul

Așa cum și-a obișnuit fanii, Ileana Sterp a vorbit, în mediul online, și despre cele mai grele perioade prin care familai ei trece, mărturisind că accidenul în care a fost implicat soțul ei putea fi unul fatal

Cu toate acestea, fiica mamei Geta are încredere că totul va fi bine și se va asigura că soțul ei se va recupera cât mai repede și cât mai bine cu putință.

„Mi-ați trimis sute de mesaje și vă mulțumesc pentru gândurile bune! Dani a suferit un accident cu atv-ul și are multiple fracturi, dar este în afara oricărui pericol, astăzi l-au externat. Sunt momente grele pentru noi ca familie, dar încet și cu răbdare vom trece și peste asta. Zâmbesc și mulțumesc lui Dumnezeu că nu a fost mai rău”, a scris Ileana Sterp, în mediul online.

Soțul Ileanei Sterp are nevoie de mai multe săptămâni de recuperare

Deoarece accidentul a fost destul de serios, Daniel Aloman are nevoie de o perioadă de recuperare destul de îndelungată. Acesta are voie să mănânce doar cu paiul și nu poate depune efort fizic.

„Dani va mânca aproximativ o lună doar cu paiul. Dacă cineva a mai trecut prin asta, vă rog să-mi dați idei de mâncăruri pe care le-ați preparat (trebuie totul blenduit). Am făcut supe creme, griș cu lapte foarte lichid, supă de pui blenduită, dar mă gândesc la ceva mai consistent...Astăzi vreau să fac supă cremă de năut”, a scris Ileana Sterp, pe contul ei de Instagram.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni