• PRO TV
  • Corina Caciuc, apariție demnă de covorul roșu! Cum a apărut la brațul partenerului ei, Laurențiu Reghecampf

Corina Caciuc, apariție demnă de covorul roșu! Cum a apărut la brațul partenerului ei, Laurențiu Reghecampf

Corina Caciuc, apariție demnă de covorul roșu! Cum a apărut la brațul partenerului ei, Laurențiu Reghecampf

Corina Caciuc, apariție de Oscar, la brațul partenerului ei de viață. Cum au apărut cei doi la un eveniment?

Gallery

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp. Au împreună doi copii, pe Liam și pe Landon Abram, care a venit pe lume în luna martie a acestui an și care acum ar trebui să aibă cinci luni.

Corina Caciuc, apariție de zile mari la un eveniment

Corina Caciuc a surprins pe toată lumea cu ultima ei apariție. Frumoasa brunetă a fost prezentă la un eveniment, iar ținuta ei a impresionat pe toată lumea.

Corina Caciuc a strălucit la brațul partenerului ei. Îmbrăcată într-o fusta neagră satinată, lungă, și cu un corset care îi pune bustul în evidență, bruneta a făcut senzație, nici nu ai zice că a născut în urmă cu câteva luni. La rândul lui, Reghecampf a purtat un costum negru.

Cei doi parcă erau desprinși de pe covorul roșu. Fotografia publicată de Corina Caciuc, în care apare alături de partenerul ei, a strâns mii de aprecieri, precum și o mulțime de comentarii de susținere.

„Trebuie sa fii barbat in ziua de azi sa alegi ce iubesti.. luati exemplu! Felicitari sunteti minunati impreuna/ Superbi ❤️ să fiți sănătoși ❤️/ Ce pereche frumoasă/ Foarte frumos și elegant cuplu, sa fiți sănătoși și fericiți!/ Sa fiți fericiți alături de copiii vostri/ Ești frumoasă! Și nu doar frumoasa, ci și feminină și lipsită de aroganță. Am văzut interviul cu tine și Reghe. Ai evoluat frumos, ești plăcută, ești ce trebuie. Bravo”, sunt câteva dintre comentariile pe care Corina le-a primit la postare.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni