• PRO TV
  • Angelina Jolie, așa cum nu ne-o puteam închipui în urmă cu 15 ani: o blondă răvășitoare pe covorul roșu

Angelina Jolie, așa cum nu ne-o puteam închipui în urmă cu 15 ani: o blondă răvășitoare pe covorul roșu

Angelina Jolie, așa cum nu ne-o puteam închipui în urmă cu 15 ani: o blondă răvășitoare pe covorul roșu

Cea mai așteptată apariție de pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția a fost, cu siguranță, cea a Angelinei Jolie. Actrița a venit în Italia pentru a-și promova cel mai recent film, "Maria", în care o interpretează pe celebra cântăreață de operă Maria Callas.

Angelina Jolie a bifat mai multe apariții de vis în cadrul festivalului. Deși este una dintre cele mai conservatoare actrițe în ceea ce privește look-ul său, în ultimul an Angelina și-a deschis din ce în ce mai mult culoarea părului. Acum este o blondă veritabilă.

Pe covorul roșu, actrița a ales o rochie bej, elegantă, creată exclusiv pentru ea de designerul Tamara Ralph. Look-ul a fost completat cu o eșarfă elegantă din blană artificială și o broșă aurie în formă de floare.

Gallery

​Sursa foto: Getty Images

La un moment dat, vedeta de film a fost văzută îngrijindu-se tandru de un bolnav adus într-un pat de spital pe covorul roșu, la premieră. Aceasta a fost văzută vorbindu-i cu blândețe și interacționând cu ceilalți care îl însoțeau.

Angelina a reușit să zâmbească la evenimentul strălucitor, în ciuda faptului că recent a sugerat cât de mult a afectat-o emoțional divorțul de Brad Pitt, spunând că a trecut prin "disperare" și "durere." Actrița s-a despărțit de Brad după un incident controversat într-un avion, în 2016. Ea a declarat în documentele de la tribunal că acesta ar fi agresat-o pe ea și pe unii dintre cei șase copii ai lor și că ar fi turnat vin și bere peste ei, într-un acces de furie. Pitt a negat întotdeauna că ar fi fost violent față de ea sau față de copii.

După o pauză mai lungă, Angelina Jolie revine în forță în lumea cinematografică. Pe lângă filmul "Maria", actrița mai are, în curând, încă o premieră – va lansa "Without Blood", film pe care l-a coprodus și care va fi prezentat săptămâna viitoare la Festivalul Internațional de Film de la Toronto.

„Să fiu sinceră, a trebuit să stau mai mult acasă cu familia mea în ultimii ani. În această perioadă, poate am devenit mai recunoscătoare pentru oportunitatea de a fi artistă, de a juca și de a fi printre voi toți și de a fi parte din această lume creativă de care suntem toți norocoși să aparținem. Sunt fericită să fiu aici și sunt recunoscătoare că sunt artistă în orice fel”, a spus Angelina.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni