• PRO TV
  • A cheltuit peste 1 milion de dolari ca să arate precum Kim Kardashian, însă medicii i-au dat un verdict crunt după numeroasele proceduri și operații estetice

A cheltuit peste 1 milion de dolari ca să arate precum Kim Kardashian, însă medicii i-au dat un verdict crunt după numeroasele proceduri și operații estetice

A cheltuit peste 1 milion de dolari ca să arate precum Kim Kardashian, însă medicii i-au dat un verdict crunt după numeroasele proceduri și operații estetice

Influencer și model, Jennifer Pamplona a ținut multă vreme prima pagină a ziarelor din întreaga lume. Brazilianca în vârstă de 31 de ani a recunoscut că a cheltuit peste 1 milion de dolari pe proceduri și operații estetice pentru a arăta precum Kim Kardashian.

Recent, tânăra care are peste 1 milion de urmăritori pe contul de Intagram a primit o veste cruntă, care a făcut-o să regrete numeroasele proceduri și operații estetice pe care și le-a făcut de-a lungul anilor. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos)

Gallery

​Aceasta a aflat că are șanse mici ca să devină mamă și asta din cauza complicațiilor cauzate de injectările repetate cu fillere pentru fese.

„Întotdeauna am visat să fiu mama. Încă de când eram tânără, mi-am imaginat momentul în care voi avea proprii mei copii și voi întemeia o familie. Din păcate, acum mă aflu în imposibilitatea de a îndeplini acest vis din cauza complicațiilor cauzate de PMMA. Visul mi-a fost distrus de ceva ce am crezut că este o soluție pentru a-mi îmbunătăți aspectul. Suferința este imensă, iar durerea de a nu putea să dau viață este ceva cu care nu mi-am imaginat niciodată că mă voi confrunta”, a spus tânăra, potrivit Mirror.

Polimetil-metacrilatul (PMMA) este o substanță utilizată în crearea fillerelor dermice, adesea pentru a îmbunătăți conturul pielii sau pentru a repara cicatricile. Este, de asemenea, folosit pentru mărirea posteriorului. Cu toate acestea, există riscuri, inclusiv inflamația, îngălbenirea pielii și chiar moartea.

În cazul lui Jennifer, deși infertilitatea sa nu este direct legată de utilizarea PMMA, se crede că complicațiile sale sunt asociate cu aplicarea necorespunzătoare sau cu o reacție adversă. În consecință, substanța poate migra de la locul injecției în alte părți ale corpului, inclusiv în zona pelviană, ceea ce poate afecta funcționarea organelor de reproducere.

Potrivit dr. Carlos Rios, chirurgul plastician care se ocupă de cazul lui Jennifer, aceasta a început să se confrunte cu dureri severe în fese și picioare după ce a suferit procedura în urmă cu mai bine de 10 ani.

El a vorbit despre modelul din São Paulo, Brazilia, și despre complicațiile cu care s-a confruntat ca urmare a acesteia, într-un documentar intitulat: „Addiction” (Dependență).

„Viața ei atârna de un fir de ață. Cu meditație, dietă adecvată, suplimente și medicamente, am reușit să o stabilizăm pentru moment. A fost o chestiune de viață și de moarte”, a declarat acesta.

Jennifer a început să se opereze la vârsta de 17 ani și de atunci a suferit peste 30 de intervenții - inclusiv pe corp și la față. Ea a decis să se oprească doar după ce a fost diagnosticată cu dismorfie corporală în 2022.

Acum, ea trece printr-o perioadă de suferință și de asumare a complicațiilor. De asemenea, ea așteaptă să fie supusă unei intervenții chirurgicale reconstructive în Columbia.

„Limitările mele sunt severe și nu știu ce îmi rezervă viitorul. Știam că am o problemă, dar încă nu mă confruntam cu ea. Îmi place să spun că dacă toată lumea ar acorda atenție sănătății sale emoționale, procedurile ar fi mai puțin frecvente. Dar este important să menționez că nu sunt împotriva operațiilor estetice, atâta timp cât le faci conștient”, a conchis brazilianca.

Fotografii: Profimedia Images/ Instagram 

 CITEȘTE ȘI:

 

 

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni