• PRO TV
  • Imagine rară cu fiica Danielei Crudu! Cum arată Daiana. Micuța are o personalitate bine conturată la vârsta de 1 an

Imagine rară cu fiica Danielei Crudu! Cum arată Daiana. Micuța are o personalitate bine conturată la vârsta de 1 an

Imagine rară cu fiica Danielei Crudu! Cum arată Daiana. Micuța are o personalitate bine conturată la vârsta de 1 an

Daniela Crudu este o mămică fericită și împlinită, are și fată și băiat, fix ce și-ar dori orice femei de la viață. Cum arată fetița fostei asistente Tv în prezent? Daiana are un an și trei luni.

Gallery

​Cine ar fi crezut vreodată că Daniela Crudu se va pune la casa ei, mai mult, că aceasta va deveni mamă, nu o singură dată, ci de două ori. Fosta asistentă Tv este foarte discretă cu viața ei personală, drept dovadă fotografiile cu micuții ei sunt destul de rare pe rețelele de socializare. Recent, bruneta a făcut publică o fotografie cu fiica ei, Daiana, care a împlinit un an în luna mai a acestui an.

Cum arată fiica Danielei Crudu

Daniela Crudu are familia la care a visat dintotdeauna. Anul trecut, în luna mai, bruneta a născut o fetiță, iar anul acesta, chiar de Paște, a adus pe lume un băiețel.

Vedeta susține că este impresionată de Daiana, fiica ei, despre care spune că o lasă fără cuvinte în fiecare zi. Se pare că micuța are o personalitate aparte.

„Este o nebunatică. Are o personalitate foarte puternică și face numai ce vrea ea. Este o răsfățată, deci o să facă numai ce vrea ea, și el o să fie mai cuminte”, a mai spus Daniela Crudu, la un post Tv.

Recent, Daniela și fiica ei, Daiana, au ieșit la o plimbare în parc, iar momentul a fost imortalizat pe rețele de socializare. Imaginea e una de poveste și spune multe despre schimbarea prin care a trecut Daniela Crudu. VEZI IMAGINEA CU MICUȚA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS 

Mai mult, după o lungă așteptare, Daniela și-a întâlnit sufletul pereche. Aceasta are numai cuvinte de laudă la adresa tatălui copiilor săi.

„E cuminte și mă ajută cu tot ce poate și el. Îți dai seama că nu știe ce să facă ca să îmi fie ușor și mie, să nu mă agit, să nu mă stresez, că eu sunt și agitată, imediat îmi vin nervii. Țip din orice acum, mă enervez mai rău acum. Nu sunt eu destul de cunoscută? Nici nu luam pe cineva care să… (n.r vrea să fie cunoscut). De exemplu, dacă era el cunoscut, ok, dar așa să îmi iau pe unul care să vrea să devină cunoscut, adică pe spatele meu, n-aș fi acceptat niciodată”, a mărturisit Daniela Crudu, în cadrul unei emisiuni TV.

​Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni