• PRO TV
  • Nu a tratat boala la timp și a ajuns pe patul de spital. Soțul Olguței Berbec, probleme mari de sănătate

Nu a tratat boala la timp și a ajuns pe patul de spital. Soțul Olguței Berbec, probleme mari de sănătate

Nu a tratat boala la timp și a ajuns pe patul de spital. Soțul Olguței Berbec, probleme mari de sănătate

Olguța Berbec și familia ei au trecut prin momente dificile recent, după ce soțul ei, Remus Novac, a fost internat de urgență din cauza unei răceli puternice, care s-a agravat.

Artista a oferit noi informații despre starea de sănătate a soțului ei. Vestea bună este că Remus a fost externat miercuri și acum se pregătesc pentru Festivalul de la Mamaia, unde urmează să urce pe scenă împreună.

„A fost externat astăzi (n.r. miercuri), deci totul este în regulă, ne pregătim pentru Festivalul de la Mamaia. A răcit extrem de tare la plămâni și bineînțeles că nu am făcut nimic pentru că aveam evenimente și s-a agravat„, a povestit Olguța Berbec, pentru Wowbiz.ro.

Cei doi nu sunt doar parteneri de viață, ci și de scenă. În perioada în care soțul ei a fost internat, Olguța a fost nevoită să participe singură la evenimentele programate, lucru care a fost o provocare pentru ea.

„Cel mai greu a fost să particip la 4-5 evenimente de una singură, nu eram obișnuită să fac asta și a trebuit să mă descurc singură, având toată responsabilitatea pe umerii mei. Am realizat și mai mult cât de important este să fim împreună. Știam asta deja, dar acum am apreciat și mai mult puterea pe care o avem când suntem amândoi. Cred că cel mai important lucru este să fim împreună și să mergem peste tot ca o echipă”, a adăugat artista.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni