• PRO TV
  • O mai ții minte pe Adriela Morar, fosta parteneră a lui Smiley de la „Dansez pentru tine”? Cum arată și cu ce se ocupă acum

O mai ții minte pe Adriela Morar, fosta parteneră a lui Smiley de la „Dansez pentru tine”? Cum arată și cu ce se ocupă acum

O mai ții minte pe Adriela Morar, fosta parteneră a lui Smiley de la „Dansez pentru tine”? Cum arată și cu ce se ocupă acum

Adriela Morar, fosta concurenta de la “Dansez pentru tine”, e total schimbată! Iată cum arată și cu ce se ocupă acum femeia care a concurat alături de Smiley!

Gallery

Adriela Morar este tânăra care, în anul 2006 a participat la competiția „Dansez pentru tine” alături de Smiley. Femeia a reușit să atragă atenția întregii țări datorită poveștii sale de viață absolut impresionante și a dorinței sale de a-și susține financiar părinții surdo-muți. 

Deși cei doi nu au reușit să câștige marele premiu al competiție, s-au clasat pe locul 2 și au reușit să strângă fonduri suficiente pentru a-i oferi tatălui Adrielei un aparat auditiv performant. Mai mult decât atât, mama sa a beneficiat de o intervenție chirurgicală care i-a redat auzul.

La scurt timp după emisiune, Adriela și-a continuat studiile și a absolvit Facultatea de Teatru și Televiziune din Cluj. Datorită apariției sale la „Dansez pentru tine”, femeii i s-au deschis mai multe uși, iar în urmă cu 15 ani a jucat în telenovele celebre precum “Îngerașii”, “Iubire și onoare” și “Aniela”.

​Anii au trecut, iar Adriela și-a păstrat feminitatea și energia debordantă, activând astăzi în industria sportivă. În prezent, ea lucrează ca instructoare de fitness la World Class, dar este și secretară la Sarmis Columna, afacerea de familie a soțului ei.

„Fac de toate, de toate. Când mă întreabă cineva: „Și acum cu ce te ocupi?” Nici nu știu ce să-i zic. Adică sunt și antrenor de grup fitness, conduc și ambarcațiuni, bărci, veliere, adică sunt skipper. Mai nou m-am angajat și la firma soțului meu, firma de familie, sunt secretară, deci stau la birou, sunt și actriță, deci sunt de toate. Am făcut și dans, am terminat Facultatea de Muzică, am făcut chitară, pian, canto, am terminat Facultatea de Televiziune”, spunea Adriela în urmă cu ceva timp, potrivit cancan.ro.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARATĂ ASTĂZI 

​Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni