• PRO TV
  • Cum arată soția lui Cristi Chivu la 42 de ani. Adelina este schimbată total. Apariție rară în mediul online

Cum arată soția lui Cristi Chivu la 42 de ani. Adelina este schimbată total. Apariție rară în mediul online

Cum arată soția lui Cristi Chivu la 42 de ani. Adelina este schimbată total. Apariție rară în mediul online

Adelina Chivu, soția fostului fotbalist Cristi Chivu, a revenit recent în mediul online, surprinzându-și admiratorii cu noul look. Cum arată femeia la 42 de ani?

Gallery

Cum arată soția lui Cristi Chivu. Adelina are 42 de ani

Soția fostului fotbalist continuă să uimească prin frumusețea ei, deși are 42 de ani, Adelina arată spectaculos. Bineînțeles că și-a făcut mici retușuri, apelând la ajutorul medicului estetician, însă doar pentru a-și accentua trăsăturile superbe.

Soția lui Cristi Chivu a fost mereu o prezență discretă în showbiz, însă de fiecare dată a demonstrat că știe cum să se mențină în atenția admiratorilor săi.

Adelina Chivu a trecut, de curând, pe la salonul de înfrumusețare, iar acolo i-a fost realizat un machiaj superb, care i-a accentuat trăsăturile. Totuși, se poate observa cu ochiul liber că vedeta a apelat și la câteva intervenții estetice, dacă stăm să comparăm fotografiile mai vechi cu ea.

În urmă cu ceva timp, soția lui Cristi Chivu a optat pentru mărirea discretă a buzelor și definirea pomeților, alegând astfel să își îmbunătățească trăsăturile naturale într-un mod subtil. VEZI CUM ARATĂ ADELINA CHIVU ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Mai mult, bruneta are un stil de viață echilibrat, sportul jucând un rol esențial în viața ei.

„Mi-am luat acasă greutăți, am bandă de alergat, benzi de rezistență. Deci m-am antrenat,” a declarat, acum ceva timp, Adelina Chivu.

Sursă foto: Instagram/ Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni