• PRO TV
  • Kate Middleton și William au început pregătirile pentru înmormântarea Regelui Charles. Starea de sănătate a monarhului s-ar fi agravat: „Nu mai are putere”

Kate Middleton și William au început pregătirile pentru înmormântarea Regelui Charles. Starea de sănătate a monarhului s-ar fi agravat: „Nu mai are putere”

Kate Middleton și William au început pregătirile pentru înmormântarea Regelui Charles. Starea de sănătate a monarhului s-ar fi agravat: „Nu mai are putere”

Familia Regală a Marii Britanii trece prin momente delicate, deoarece starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit, motiv pentru care, William și Kate Middleton iau în calcul cel mai sumbru scenariu, începând pregătirile pentru înmormântare.

Gallery

​La începutul acestui an, Palatul Buckingham a anunțat că Regele Charles are cancer, urmând ca, după doar câteva săptămâni, Kate Middleton să anunțe că se confruntă și ea cu aceeași boală.

Kate Middleton și William au început pregătirile pentru înmormântarea Regelui Charles

Deși Kate Middleton încă urmează tratamentul împotriva cancerului, iar prințul William este nevoit să îi țină locul în ceea ce privește îndeplinirea îndatoririlor regale, cei doi au început pregătirile pentru înmormântarea suveranului.

Odată ce regele sau regina Marii Britanii moare, trebuie urmat un protocol strict, de la care nimeni nu se poate abate. Procedeul fiind unul extrem de anevoios, pregătirea acestuia începe din timp, însă, în cazul actualului rege, totul a fost urgentat.

Citește și:

​Din cauza bolii cu care se luptă Regele Charles, nu puțini sunt cei convinși că William va urca pe tron mai repede decât ar fi crezut.

Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit

Recent, în cadrul emisiunii ”Fiesta”, jurnalista Concha Calleja a mărturisit că Regele Charles se simte din ce în ce mai rău și toate persoanele din jurul lui, deși speră să se facă bine, se așteaptă la finalul tragic.

Potrivit informațiilor obținute din partea apropiaților Palatului Buckingham, jurnalista a mărturisit că boala nu a dispărut, iar tratamentul va trebui să continue mai mult decât se așteptau.

Citește și:

„Deși totul este foarte bine programat, pentru că el călătorește cu elicopterul, imediat ce ajunge, se prăbușește pe o canapea, pentru că nu mai are putere. Timpul care i-a mai rămas va fi dedicat Coroanei”, a spus aceasta.

 

Sursa foto: Getty Images, Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni