• PRO TV
  • Iubitul Iuliei, tânăra de 21 de ani care a murit după un accident de ATV, videoclip sfâșietor pe rețelele de socializare! Ce a postat Tudor: „Te voi iubi mereu, ingerasul meu”

Iubitul Iuliei, tânăra de 21 de ani care a murit după un accident de ATV, videoclip sfâșietor pe rețelele de socializare! Ce a postat Tudor: „Te voi iubi mereu, ingerasul meu”

Iubitul Iuliei, tânăra de 21 de ani care a murit după un accident de ATV, videoclip sfâșietor pe rețelele de socializare! Ce a postat Tudor: „Te voi iubi mereu, ingerasul meu”

Tudor, iubitul Iuliei Cantolariu, abia își poate reveni din șocul suferit după ce partenera sa a murit la doar 21 de ani. Aceasta a fost implicată într-un accident grav de ATV, apoi a petrecut câteva săptămâni pe patul de spital. Din păcate, medicii nu au reușit să îi salveze viața.

Gallery

​Iulia Cantolariu este tânăra care la începutul lunii iulie a anului 2024 a fost implicată într-un accident grav de ATV. Aceasta se afla într-o zonă împădurită din Botoșani atunci când a pierdut controlul autovehiculului și s-a răsturnat. Greutatea ATV-ului i-a provocat răni grave tinerei de 21 de ani, ajungând la spital cu mai multe lovituri în zona abdominală, dar și cu hemoragie internă.

Imediat după tragedie, Iulia a fost transportată de urgență la Spitalul „C.I. Parhon” din Iași, unde medicii au băgat-o direct în sala de operații și au petrecut 9 ore în încercarea de a o salva pe tânără.

Câteva zile mai târziu, iubitul tinerei a hotărât ca fata să fie transferată la o clinică din Turcia, în speranța că doctorii de acolo o vor vindeca. Din păcate însă, pe 23 august 2024, adolescenta s-a stins din viață. 

​Trupul neînsuflețit al Iuliei a fost transportat din Turcia în România, iar părinții fetei se pregătesc pentru înmormântare. 

​Iubitul Iuliei, videoclip sfâșietor pe rețelele de socializare

Iubitul Iuliei, Tudor, abia își poate reveni din șocul suferit după moartea partenerei sale. Acesta a postat pe rețelele de socializare un videoclip sfâșietor, în care apar mai multe fotografii cu Iulia. 

@bodogantudor Te voi iubi mereu, ingerasul meu? @Iulia ♬ sunet original - ?Emyy❗️

În secțiunea de comentarii, oamenii au lăsat zeci de mesaje de regret.

„De ce a murit?” // „Dumnezeu să o odihnească in pace, iar ție îți doresc să plângi, sa te descarci, dar când te oprești, să nu mai verși o lacrimă și să te ridici de 3× mai puternic!” // „A plecat un înger printre îngeri! Ai plecat mult prea devreme iubita mea! Abia așteptăm să te văd ori de câte ori veneai acasă! Multa putere de a trece peste această nenorocire!” // „Iulia, eroul zilei! Dumnezeu sa te aiba in paza, Iulia! Tudor, doar Tudor stie ce inseamna durerea in aceste momente! Fii cu putere, Tudor!”, sunt câteva dintre comentarii.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni