• PRO TV
  • O luptă în cușcă între două femei a devenit virală pe rețelele de socializare! Videoclipul face înconjurul internetului

O luptă în cușcă între două femei a devenit virală pe rețelele de socializare! Videoclipul face înconjurul internetului

O luptă în cușcă între două femei a devenit virală pe rețelele de socializare! Videoclipul face înconjurul internetului

Zilele trecute, pe rețelele de socializare s-a viralizat un videoclip în care două femei se luptă în cușcă! Internauții au lăsat zeci de comentarii la postarea Alexandrei Agiurgiuculese.

În ultima perioadă, din ce în ce mai mulți sportivi acceptă să se lupte în cușcă pentru sume considerabile de bani. Acest trend a apărut în SUA, însă s-a viralizat rapid în toată lumea, iar românii nu s-au lăsat mai prejos când vine vorba despre o astfel de bătaie organizată. La noi în țară, cele mai multe persoane publice, precum Iancu Sterp sau Bettyshor, optează pentru a se lupta în Gala RXF.

​Un videoclip postat de gimnasta Alexandra Agiurgiuculese a atras atenția internauților. În imagini, două femei cu greutăți considerabil diferite se luptă în cușcă, însă doar una dintre ele reușește să învingă.

„Bătaia anului”, scrie în descrierea videoclipului. 

Momentul a strâns zeci de comentarii, deoarece majoritatea oamenilor se așteptau ca lupta să fie câștigată de tânăra îmbrăcată cu tricou roșu, însă lucrurile au stat complet diferit. 

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni