• PRO TV
  • Ce pensie primește acum Silviu Prigoană. Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu încasează o sumă colosală de la stat: „Mi-am asigurat bătrânețea. Am fost deștept”

Ce pensie primește acum Silviu Prigoană. Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu încasează o sumă colosală de la stat: „Mi-am asigurat bătrânețea. Am fost deștept”

Ce pensie primește acum Silviu Prigoană. Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu încasează o sumă colosală de la stat: „Mi-am asigurat bătrânețea. Am fost deștept”

Fostul om de afaceri s-a pensionat în urmă cu patru ani și primește de la stat o sumă colosală! Iată ce venit lunar are, de fapt, Silviu Prigoană

Gallery

​Silviu Prigoană, fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu a făcut declarații despre venitul său lunar de la stat. Fostul om de afaceri a contribuit la bugetul de stat timp de 20 de ani, iar acum are o pensie uriașă, după cum a spus chiar el în cadrul unui interviu pentru fanatik.ro.

Afaceristul avea, în trecut, un salariu brut în valoare de 160.000 de euro, iar din aceștia 60.000 se duceau către stat.

„Am primit decizia. Nu au umblat la ea, nu au mișcat nimic. Deocamdată, gheață la mal. Staționăm. Urmează să mi-o mărească după noua lege. La un moment dat. Au zis: ești băiat prea bun și prea frumos ca să-ți umblăm la ea. Dar nu aveau cum să fie în plus. Mie mi-au recalculat-o anul acesta, în primăvară.

De când m-am pensionat, eu am mai contribuit. Iar decizia aceea a fost identică. Eu am avut niște contribuții extra în ultimii doi ani. A fost o mărire atunci, dar nu vreuna semnificativă. Nu m-au aruncat jos de pe fotoliu. E vorba de 1000 de lei”, a spus Silviu Prigoană, conform sursei menționate mai sus.

Așadar, Silviu Prigoană are acum o pensie de 11.000 de euro.

„Eu iau 11.000 de euro la acest moment, în mână. Banii îi aduce poștașul la ușă, nu se pun pe card. Îmi dă din ăia de 500 așa, bancnote mari! Eu mi-am asigurat bătrânețea! Am fost deștept, nu prost, cum a zis Tatoiu! Eu acum trăiesc doar din banii din pensie. Nu mai am vreo afacere, gata!

Timp de 20 de ani eu am avut 160.000 de euro, salariu brut. Deci netul, ce luam în mână, era de 100.000 euro pe lună, iar contribuția la Stat era de 60.000 de euro lunar”, a spus Silviu Prigoană în podcastul realizat de Viorel Grigoroiu.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni