• PRO TV
  • Adrian Minune, surprins în ipostaze tandre alături de o femeie misterioasă! Fiul lui a fost martor la întreaga scenă desfășurată în Mamaia

Adrian Minune, surprins în ipostaze tandre alături de o femeie misterioasă! Fiul lui a fost martor la întreaga scenă desfășurată în Mamaia

Adrian Minune, surprins în ipostaze tandre alături de o femeie misterioasă! Fiul lui a fost martor la întreaga scenă desfășurată în Mamaia

Adrian Minune a fost surprins de Paparazzi în compania unei domnișoare misterioase! Manelistul nu s-a abținut de la gesturi tandre și s-a simțit bine alături de brunetă, pe litoralul românesc.

Gallery

​Chiar dacă se apropie sfârșitul verii, vedetele de la noi din țară continuă să profite de temperaturile ridicate și se relaxează la malul mării, departe de agitația Capitalei. Printre cei care au ales să aibă un mini-concediu la sfârșitul lunii august se numără și celebrul Adrian Minune, care a fost surprins în Mamaia alături de fiul lui și de o domnișoară misterioasă. 

Paparazzi Wowbiz l-au surprins pe Adrian Minune relaxându-se la umbră, pe o terasă din Mamaia Nord. Acesta, îmbrăcat în haine lejere, de plajă, nu se afla de unul singur la masă, ci alături de mai mulți cunoscuți, printre care și fiul său, Adrian Jr. La un moment dat, celebrul manelist s-a mutat din capătul mesei lângă o brunetă misterioasă, alături de care a avut mai multe gesturi de apropiere. 

La un moment dat, domnișoara a cărei identitate nu a fost făcută publică, îi arată lui Adrian ceva pe telefon, iar acesta pare foarte intrigat. 

​În tot acest timp, fiul lui Adrian Minune stătea la discuții cu alte persoane influente din cercul de prieteni al manelistului.

​Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni