• PRO TV
  • Puțini știu asta despre Donald Trump! De ce candidatul republican pentru președinția Statelor Unite ale Americii nu bea niciodată alcool: „Dacă începi…”

Puțini știu asta despre Donald Trump! De ce candidatul republican pentru președinția Statelor Unite ale Americii nu bea niciodată alcool: „Dacă începi…”

Puțini știu asta despre Donald Trump! De ce candidatul republican pentru președinția Statelor Unite ale Americii nu bea niciodată alcool: „Dacă începi…”

Donald Trump, fostul președinte al SUA și actualul candidat al partidului republican, spune că nu a pus gura pe alcool niciodată.

Gallery

„Nu am băut niciodată”, a declarat Donald Trump pentru Fox News după alegerea sa din noiembrie 2017.

Trump a explicat într-un interviu acordat la începutul mandatului său din 2017 și motivul pentru care nu consumă alcool.

Fratele său, Freedie, a murit din cauza unei boli cauzate de consumul de alcool, la vârsta de 42 de ani. „A fost o perioadă foarte grea”, a spus fostul președinte american, potrivit BBC.

„Dacă nu începi, nu vei avea niciodată o problemă. Dacă începi, s-ar putea să ai o problemă. Și va fi greu să te oprești”, a explicat Trump.

CITEȘTE ȘI:

​Trump le-a cerut copiilor săi să îi urmeze exemplul. În fiecare zi le transmitea mesajul: „Fără droguri, fără alcool, fără țigări”.

„Am fost foarte dur cu copiii mei în ceea ce privește băutura”, a adăugat el.

Donald Trump are cinci copii din trei căsătorii: trei cu prima soție, Ivana Trump, unul cu Marla Maples și unul cu actuala sa soție, Melania Trump.

CITEȘTE ȘI:

​Spre deosebire de George W. Bush, care a fost abstinent în timpul mandatului după ce a renunțat la băutură la împlinirea vârstei de 40 de ani, Trump a evitat alcoolul toată viața, ceea ce reprezintă o premieră printre președinții americani moderni.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni