• PRO TV
  • Culiță Sterp a dat toate dedicațiile de la concert unor copii mai puțin norocoși. Suma amețitoare la care a renunțat artistul, într-o clipă: „Dar din dar se face Rai”

Culiță Sterp a dat toate dedicațiile de la concert unor copii mai puțin norocoși. Suma amețitoare la care a renunțat artistul, într-o clipă: „Dar din dar se face Rai”

Culiță Sterp a dat toate dedicațiile de la concert unor copii mai puțin norocoși. Suma amețitoare la care a renunțat artistul, într-o clipă: „Dar din dar se face Rai”

Culiță Sterp a susținut, recent, un concert în județul Timiș, unde a cântat în fața a sute de persoane. Acesta a decis să le facă o bucurie copiilor aflați în public și le-a dat toate dedicațiile pe care le-a primit în acea seară.

Gallery

Culiță Sterp câșigă foarte mulți bani din concertele pe care le susține, deoarece, pe lângă tariful perceput pentru evenimente, acesta primește și dedicații care ajung la mii de euro, la un singur eveniment.

Culiță Sterp a dat dedicațiile primite copiilor

În timpul concertului susținut, Culiță a vrut să facă o excepție și să nu primească dedicații. Cu toate acestea, în momentul în care a văzut cât de mulți copii sunt în public, a decis să accepte banii, pentru a-i face cadou celor mici.

Citește și:

„Dacă tot vor să dea băieții, lasă-i să dea, că dau la niște copii săraci! Am făcut și eu 1.000 de euro la dedicații. Acum, eu n-am vrut să iau dedicații de la băieții ăștia, dar le mulțumesc frumos și vreau să fac un gest. Toți banii ăștia vi-i dau vouă”, a spus Culiță Sterp, înainte de a începe să primească dedicații.

Culiță Sterp a primit peste 1.000 de euro dedicații

În doar câteva secunde, Culiță a primit 1.200 de euro și a început imediat să îi împartă copiilor care se aflau în public, în fața scenei. După ce s-a ținut de cuvânt, le-a transmis un mesaj tuturor celor prezenți, spunând că lumea ar trebui să facă mai multe fapte bune, deoarece ele pot face o schimbare.

Citește și:

„1.000 de euro din partea mea. Să trăiți, să fiți sănătoși! Dar din dar se face Rai. Am mai avut eu bani și o să mai fac toată viața mea, dar iubirea oamenilor e mai importantă pentru mine și vă mulțumesc din toată inima mea pentru tot! Vă iubesc!”, a spus Culiță Sterp, după ce le-a dat toți banii copiilor.

 

Sursa foto: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni