• PRO TV
  • Fiica lui Cătălin Crișan a încins internetul! Cum s-a fotografiat Daria cu iubitul, magicianul Darisian, în vacanța în Turcia

Fiica lui Cătălin Crișan a încins internetul! Cum s-a fotografiat Daria cu iubitul, magicianul Darisian, în vacanța în Turcia

Fiica lui Cătălin Crișan a încins internetul! Cum s-a fotografiat Daria cu iubitul, magicianul Darisian, în vacanța în Turcia

Fiica lui Cătălin Crișan nu a mai ținut cont de nimic și s-a lăsat dusă de val în vacanța în care se află cu iubitul ei. Cei doi s-au fotografiat în ipostaze romantice, pe plajă.

Gallery

Daria Crișan trăiește o poveste de dragoste de patru ani cu un coleg, Darisian, mai mult, locuiesc împreună. Cei doi se află în vacanță în Turcia și nu au ezitat să își manifeste iubirea public, la plajă, lăsându-se duși de val.

Fiica lui Cătălin Crișan din mariajul cu Lucia Bubulac și-a finalizat studiile la facultatea de Teatru, iar acum este implicată în câteva proiecte importante. Actrița de 24 de ani completează și distribuția serialului Atletico Textila de la Pro TV.

Daria Crișan, în ipostaze romantice cu iubitul magician

Tânăra a luat o pauză binemeritată și a plecat cu iubitul ei într-o vacanță în Turcia. Pe plajă, cei doi îndrăgostiți nu au ezitat să își manifeste iubirea, chiar dacă se aflau în văzul tuturor. În imaginile postate pe rețelele de socializare se poate vedea cu câtă dragoste își privește Darisian iubita și cum îi răspunde ea. VEZI IMAGINILE CU CEI DOI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS 

Cine este iubitul Dariei Crișan

Darisian este actor, ca şi Daria, însă pasiunea lui rămâne magia, respectiv zona de mentalism, domeniu în care deja activează de 10 ani.

„Iubitul meu e magician şi îl cheamă chiar Darisian. Din prima mi-a atras atenţia faza cu numele noastre şi am zis că ori suntem adversari, ori coechipieri. Este şi el este un artist complet. Ne potrivim perfect, mai ales ca prieteni, suntem cei mai buni prieteni.
Viaţa de cuplu este foarte uşoară! Locuim împreună, totul vine natural, nu există compromisuri, este vorba de înţelegere şi comunicare. Nu înţeleg cuplurile care fac compromisuri, la noi este vorba doar despre foarte multă iubire!”, povestea fiica lui Cătălin Crişan, pentru Fanatik.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni