• PRO TV
  • Horoscop zilnic 29 august 2024. Berbecii vor avea o schimbare majoră în viața de cuplu, iar Fecioarele vor atrage bani sau vor primi cadouri

Horoscop zilnic 29 august 2024. Berbecii vor avea o schimbare majoră în viața de cuplu, iar Fecioarele vor atrage bani sau vor primi cadouri

Horoscop zilnic 29 august 2024. Berbecii vor avea o schimbare majoră în viața de cuplu, iar Fecioarele vor atrage bani sau vor primi cadouri

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 29 august 2024.

Berbec

Cu Venus, micul benefic, în tranzit, de astăzi, prin sectorul relațiilor și parteneriatelor, se îmbunătățesc relațiile de cuplu sau cele profesionale. Dacă ești singur, apare cineva în viața ta în perioada următoare. O relație pasională te poate ajuta să faci o schimbare majoră în viața de cuplu.

Taur

Cu Venus, guvernatoarea ta, în tranzit prin sectorul muncii și sănătății urmează o perioadă în care vei avea armonie în relațiile cu colegii și vei îndeplini mai ușor sarcinile. Simți că ești împlinit atunci când cooperezi și descoperi că ai aceleași obiective cu colegii tăi. De asemenea, Venus te ajută să începi o dietă, să ai mai multă grijă de sănătate.

Gemeni

Cu Venus, planeta iubirii, de astăzi, în sectorul sentimental, lucrurile par să se îndrepte spre o relație dacă ești singur. S-ar putea să fie mai multe persoane atrase de tine. Și creativitatea crește și este posibil să ai idei, care să fie folosite într-un proiect. De asemenea, se îmbunătățesc relațiile cu copiii, dacă ești părinte.

Rac

Cu Venus, micul benefic, începând de astăzi prin sectorul asociat casei și familiei, vei avea mai multă armonie, înțelegere și echilibru în familie, în raport cu părinții sau alte rude. De asemenea, s-ar putea să intenționezi să reamenajezi spațiul de locuit sau primești niște sume de bani pentru a achiziționa ceva de valoare pentru casă.

Leu

Cu Venus în tranzit, de astăzi, prin sectorul comunicațiilor, învățării și acumulării de cunoștințe, vei observa că interacțiunea cu ceilalți se desfășoară mai ușor. Discuțiile cu persoane cu care ai aceleași interese pot duce către proiecte noi. De asemenea, prin comunicare poți salva o relație.

Fecioară

Venus începe să tranziteze, de astăzi, casa banilor, valorilor, exprimării sentimentelor și stimei de sine și este posibil să atragi bani, să primești cadouri, să-ți dai mai multă valoare și să beneficiezi de o mărire a veniturilor.

Balanță

Venus, micul benefic, ajunge astăzi în zodia ta și aduce protecție, farmec, șanse, oportunități, dispoziție de flirt și aventuri. De asemenea, o activitate creativă îți poate capta interesul sau te preocupi mai mult de relația de cuplu.

Scorpion

Cu Venus în tranzit prin sectorul vieții interioare și introspecției, începi un proces de analiză a sentimentelor pe care le ai vis-à-vis de partener. Posibil să apară foste iubiri în viața ta sau să începi o relație ascunsă. De asemenea, încerci să scapi de un bagaj emoțional și este o perioadă în care poți face descoperiri în planul relațional.

Săgetător

Cu Venus, micul benefic, în tranzit prin casa prietenilor, vieții sociale și proiectelor pe termen lung, urmează o perioadă în care vei petrece mai mult timp cu prietenii și poți atrage persoane care să-ți susțină un proiect. Dacă lucrezi într-un domeniu de marketing, PR, vânzări, urmează o perioadă favorabilă lansărilor.

Capricorn

Cu Venus, micul benefic, în tranzit prin casa carierei, imaginii și reputației profesionale, urmează o perioadă în care ai farmec, faci impresie bună în fața superiorilor sau a unor persoane cu putere de decizie, ai diplomație și tact, iar eforturile îți vor fi răsplătite. Posibil să ai parte de o ascensiune în carieră, să faci pași către un obiectiv important.

Vărsător

Astăzi, Venus, micul benefic, începe să traverseze casa principiilor, călătoriilor, învățării, cunoașterii și schimburilor de experiență. Îți vei depăși limitele, îți lărgești orizonturile cunoașterii și te bucuri de perspective diferite. De asemenea, poți fi fascinat de idei, persoane care-ți pot deveni mentori.

Pești

Cu Venus în tranzit prin sectorul intereselor financiare și relațiilor intime, de astăzi, vei avea parte de suplimentare a veniturilor. De asemenea, tranzitul astral te încurajează să depui mai mult efort în viața de cuplu sau într-un proiect la care lucrezi.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni