• PRO TV
  • Andreea Esca își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Echipa PRO TV îi urează cel mai sincer „La mulți ani”

Andreea Esca își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Echipa PRO TV îi urează cel mai sincer „La mulți ani”

Andreea Esca își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Echipa PRO TV îi urează cel mai sincer „La mulți ani”

Andreea Esca, cea mai cunoscută și apreciată prezentatoare de știri din România, își sărbătorește astăzi, 29 august 2024, ziua de naștere.

Gallery

​Andreea Esca este, cu adevărat, o femeie împlinită! Vedeta Știrilor PRO TV are o carieră absolut impresionantă, la care orice jurnalist visează, se bucură de admirația publicului larg și are o familie minunată. Aceasta, pe plan personal, este căsătorită cu Alexandre Eram, alături de care are doi copii superbi: Alexia Eram și Aris Eram. 

Astăzi, 29 august 2024, Andreea Esca își sărbătorește ziua de naștere, iar o astfel de ocazie nu a putut să treacă neobservată. Deși vedeta se afla în Grecia în momentul aniversării, copiii săi au decis să îi facă o surpriză de proporții și să zboare până acolo pentru a-i ura „la mulți ani”.

„Astăzi am zburat în Grecia ca să îi facem mamei surpriza de a fi cu ea, de ziua ei. Așa că am plecat cu Aris dimineața, am avut câteva peripeții pe drum, dar am ajuns în timp. Este prima dată când mama nu și-a dat seama de ce îi pregătisem. De altfel, se vede clar din reacția ei. Acum așteptăm împreună 29 august! Te iubim”, a scris Alexia Eram pe Instagram, unde a făcut public și un videoclip în care este surprinsă reacția Andreei Esca la vederea copiilor ei.

Mai mult decât atât, Andreea Esca a distribuit pe rețelele de socializare o serie de fotografii în care apare alături de familie, dar și de alți prieteni apropiați, alături de care și-a sărbătorit aniversarea:

Andreea Esca, un om de succes atât în carieră, cât și în viață 

Andreea Esca a devenit un nume emblematic în jurnalismul românesc, cu trei decenii de activitate în spate și cu contribuții semnificative în promovarea informației corecte și a subiectelor importante pentru societate. De-a lungul carierei sale, aceasta a gestionat și a prezentat cu profesionalism evenimente majore, menținând întotdeauna o abordare echilibrată și incisivă în prezentarea informațiilor.

În afara activității sale în domeniul jurnalismului, Andreea Esca a fost mereu implicată în diverse proiecte caritabile și de responsabilitate socială, reflectând astfel nu doar angajamentul față de profesie, ci și grija pentru binele comunității.

Echipa PRO TV îi urează Andreei Esca „LA MULȚI ANI”

Astăzi, îi urăm La mulți ani! colegei noastre, Andreea Esca! De 29 de ani, aduce știrile în casele noastre cu același profesionalism și căldură.

La mulți ani, Andreea!

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni