• PRO TV
  • Iryna Glibko, celebra handbalistă de la SCM Râmnicu Vâlcea, a murit la 34 de ani. Care este cauza decesului

Iryna Glibko, celebra handbalistă de la SCM Râmnicu Vâlcea, a murit la 34 de ani. Care este cauza decesului

Iryna Glibko, celebra handbalistă de la SCM Râmnicu Vâlcea, a murit la 34 de ani. Care este cauza decesului

Tragedie în lumea sportului! Iryna Glibko, ucraineana care a ajuns la 2012 în România și a jucat pentru echipa SCM Râmnicu Vâlcea, s-a stins din viață la doar 34 de ani.

Este doliu în lumea sportului de la noi din țară, după ce Iryna Glibko s-a stins din viață subit, la vârsta de doar 34 de ani. Aceasta ajunsese în România în anul 2012 și a trecut pe la mai multe echipe de handbal, precum Danubius Galați, CSM București, HCM Roman, iar în ultimii ani din viață a jucat pentru SCM Râmnicu Vâlcea. 

Potrivit Fanatik, care a citat Tribuna Vâlceană, Iryna a murit seara trecută, după o perioadă lungă în care s-a luptat cu o boală necruțătoare. Acesta a fost și motivul pentru care nu a mai intrat pe teren în ultima perioadă din viața sa.

Anunțul decesului a fost făcut public de clubul SCM Râmnicu Vâlcea pe Facebook:

„Cu inimile îndurerate, anunțăm trecerea în neființă a unei sportive excepționale, Iryna Glibko. Un adevărat lider pe teren și un suflet special în afara lui, Iryna a fost un exemplu de devotament, pasiune și profesionalism pentru toti cei care au interacționat cu ea. Prin felul său de a fi, dar și prin dăruirea sa, a lăsat o amprentă de neșters în amintirile tuturor celor care au avut privilegiul de a o cunoaște, ori de a lucra alături de ea.

Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea este profund recunoscătoar pentru toate momentele în care Iryna a fost alături de noi, pentru fiecare gol marcat și pentru fiecare zâmbet adus pe chipurile suporterilor roș-albaștri. Pierderea ei lasă un gol imens în inimile noastre, dar și în comunitatea handbalistică.

Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familia ei și către toți cei dragi ei în aceste momente dificile.

Iryna, vei rămâne mereu în inimile noastre.

Odihnește-te în pace!”, este mesajul transmis de clubul SCM Râmnicu Vâlcea.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni