• PRO TV
  • Carmen Grebenișan a recunoscut de cât timp se cunoaște cu noul iubit. Vedeta și Cristi au o istorie lungă: „A fost o chestiune neașteptată”

Carmen Grebenișan a recunoscut de cât timp se cunoaște cu noul iubit. Vedeta și Cristi au o istorie lungă: „A fost o chestiune neașteptată”

Carmen Grebenișan a recunoscut de cât timp se cunoaște cu noul iubit. Vedeta și Cristi au o istorie lungă: „A fost o chestiune neașteptată”

Carmen Grebenișan a anunțat că divorțează de Alex Militaru, la începutul acestei primăveri și, în ciuda faptului că a trecut prin momente dificile din cauza acestui lucru, și-a găsit fericirea și alinarea în brațele noului iubit.

Gallery

Deși nu sunt împreună de foarte mult timp, Carmen Grebenișan nu l-a prezentat fanilor pe noul iubit imediat, însă este din ce în ce mai fericită de când au început să formeze un cuplu.

Carmen Grebenișan și noul iubit se știu de mai mulți ani

Chiar dacă au început relația în urmă cu nu foarte mult timp, Carmen Grebenișan și noul iubit se știu de multă vreme. Cu toate acestea, nu se așteptau să ajungă împreună, mai ales că fosta concurentă ”Survivor” nu se gândea să își facă o nouă relație atât de repede după separarea de fostul soț.

Recent, Carmen Grebenișan a mărturisit că ea și Cristi se cunosc de mai bine de zece ani și, mai mult decât atât, chiar ea este cea care a făcut primul pas, pentru a fi împreună.

Citește și:

„Noi ne cunoșteam de multă vreme, de 10-15 ani, din Cluj, dar nu am interacționat foarte mult. Nu este din Cluj, este din Zalău, dar a stat în Cluj și ne știm din vedere. Eram doar cunoștințe, nici măcar nu flirtasem. A fost o chestiune neașteptată. Eu am fost cea care a făcut primul pas”, a spus Carmen, conform Cancan.

Carmen Grebenișan vrea să își țină relația departe de online

În perioada în care a fost căsătorită cu Alex Militaru, Carmen Grebenișan apărea constant, pe rețelele de socializare, în compania lui, lucru ce a venit și cu unele aspecte negative.

Prin urmare, odată ce a început o nouă relație, a decis să nu mai facă greșeala de a-și expune viața publică, în ciuda faptului că ea își câștigă existența  prin intermediul rețelelor de socializare.

Citește și:

„Este o relație privată, nu ascunsă, dar nu vreau să fie expusă. Am învățat mai multe lucruri din relația trecută și am decis că este mai confortabil și pentru mine și pentru actualul partener să fie mai privată, pe cât se poate. Nu este nimic ascuns, dar nu o să ne vedeți foarte des în online”, a mai spus Carmen Grebenișan.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni