• PRO TV
  • Această femeie a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai… lată limbă din lume! “Oamenii sunt șocați, dar li se pare amuzant!”

Această femeie a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai… lată limbă din lume! “Oamenii sunt șocați, dar li se pare amuzant!”

Această femeie a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai… lată limbă din lume! “Oamenii sunt șocați, dar li se pare amuzant!”

O avocată din America a fost complexată ani de zile din cauza limbii sale neobișnuit de mari, însă acum a devenit virală pe internet datorită acestui lucru. Ba, mai mult, a reușit să doboare și recordul pentru cea mai lată limbă din lume și a intrat în celebra Guinness World Records.

Brittany Lacayo nu își mai ascunde limba uriașă. „Oamenii sunt șocați, dar li se pare amuzant”, a spus aceasta. Limba lui Lacayo măsoară 7,90 cm în punctul său cel mai lat, aceeași mărime ca lungimea medie a unei limbi întregi de femeie, de la epiglotă până la vârf, a precizat Guinness World Records într-un articol publicat recent pe site-ul său, preluat de The Guardian.

„Acest record nu a mai fost doborât de 10 ani: deținătoarea precedentă a fost Emily Schlenker (SUA), care a câștigat titlul ca adolescentă, cu o limbă de 7,33 cm lățime”, au explicat cei de la Guinness World Records (GWR). Și, pentru comparație, recordul pentru bărbați aparține în continuare lui Brian Thompson (SUA), cu o limbă de 8,88 centimetri lățime.

Gallery

​Sursa foto: Profimedia

După cum a povestit pentru Guinness, Lacayo a știut că limba ei este excepțională încă de când era mică, deoarece familia sa a tachinat-o toată viața pe această temă. Este mai lată decât este lungă, stârnind reacții de „șoc” și „curiozitate” când oamenii o văd pentru prima dată, a povestit Lacayo.

A început să se gândească că limba ei ar putea fi mai lată decât a oricărei alte persoane în viață când cea mai bună prietenă a ei i-a trimis un videoclip cu Emily Schlenker, fosta deținătoare a recordului. Tatăl lui Schlenker, Byron, deținuse odată recordul pentru cea mai lată limbă în rândul bărbaților. Totuși, Lacayo avea o bănuială că limba ei era mai lată decât cea a lui Emily Schlenker. Ea a trimis măsurătorile necesare către Guinness, care în februarie a confirmat că Lacayo este noua deținătoare a recordului, cu o diferență de 0,57 cm.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni