• PRO TV
  • La doar o zi după ce s-a căsători cu alesul inimii ei, celebra cântăreață a dat vestea că este însărcinată cu primul copil: „Noi 2 și.. o minune!”

La doar o zi după ce s-a căsători cu alesul inimii ei, celebra cântăreață a dat vestea că este însărcinată cu primul copil: „Noi 2 și.. o minune!”

La doar o zi după ce s-a căsători cu alesul inimii ei, celebra cântăreață a dat vestea că este însărcinată cu primul copil: „Noi 2 și.. o minune!”

Miruna Lazea, supranumită „Perla Banatului, și iubitul ei, fostul fotbalist Marius Constantin, s-au căsătorit marți, 27 august, în cadrul unei ceremonii restrânse. Seara trecută, artista și-a anunțat fanii că este însărcinată.

Gallery

Miruna Lazea și Marius Constantin vor deveni părinți

Dacă în urmă două zile emoțiile au atins cel mai înalt cote, căci Miruna Lazea și Marius Constantin s-au căsătorit civil. Ei bine, artista nu a mai avut răbdare să dea vestea cea mare, aceea că va deveni mamă pentru prima dată.

Tânăra le-a pregătit o surpriză inedită fanilor, prin care i-a anunțat că urmează să devină mamă. Cântăreața a lansat o melodie, în care cântă despre cea mai mare bucurie a vieții sale. Miruna și Marius Constantin sunt împliniți și nerăbdători să își cunoască primul copil. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS 

”Aș spune multe despre ziua de ieri și despre cum arată viața mea la 25 de ani, dar am preferat să realizez aceasta piesă și să tragă concluzia fiecare om care privește și ascultă.

Sunt sigură ca cei care privesc, înțeleg și văd împlinirea și liniștea pe fața mea și a soțului meu, Marius. Pentru cei care dau click pe piesa, o să îi surprind cu o surpriză imensă. Această piesă a fost compusă pentru noi 2 și.. o minune!”, a declarat Miruna Lazea, pe Facebook.

Miruna Lazea a fost cerută în căsătorie în urmă cu o lună

Fostul fotbalist și-a cerut iubita în căsătorie în urmă cu o lună. Între cei doi este o diferență de vârstă de 15 ani.

”Eu vă prezint acest moment simplu, nemachiată, necoafată, iar programarea la unghii este peste două zile și fără domnu’, că lui nu-i place să se posteze. Aș vrea mai mult să se vadă cu adevărat fericirea și liniștea din această poză, să nu se piardă esența, să nu se acopere cu machiaje și să se piardă în detalii.

Acest inel îl pot considera doar un cadou, cel mai frumos cadou pe care l-am primit și bineînțeles simbolul dragostei și al unei alte etape.
Deci când se întâmplă asta, înseamnă ca trebuie să fie o legătură extraordinară și da, noi o avem!”, a spus Miruna Lazea, pe Instagram.

Sursă foto: Instagram/ Captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni