• PRO TV
  • A fost alungat de la Hollywood după ce a fost acuzat de canibalism, iar acum e la sapă de lemn: și-a vândut mașina pentru că nu mai are bani nici de benzină

A fost alungat de la Hollywood după ce a fost acuzat de canibalism, iar acum e la sapă de lemn: și-a vândut mașina pentru că nu mai are bani nici de benzină

A fost alungat de la Hollywood după ce a fost acuzat de canibalism, iar acum e la sapă de lemn: și-a vândut mașina pentru că nu mai are bani nici de benzină

În urmă cu 5 ani, Armie Hammer era un star în ascensiune – primea roluri în filme de succes, alături de mari actrițe de la Hollywood. Apoi un uriaș scandal sexual i-a încheiat subit cariera – mai multe femei l-au acuzat de viol, hărțuire sexuală și de… canibalism! Soția l-a părăsit după ce a aflat că a fost înșelată, iar Hollywood-ul i-a întors spatele.

S-a autoexilat pe Insulele Cayman, unde a trăit din mila prietenilor. Deși provine dintr-o familie ultra bogată, și aceasta l-a renegat și i-a “tăiat” fondurile. Actorul a ajuns într-o situație financiară delicată, fiind nevoit să își vândă mașina, pentru că nu-și mai permite să cumpere benzină.

Actorul le-a spus fanilor săi că și-a cumpărat o nouă mașină hibridă, „micuță”, deoarece nu-și mai poate permite camioneta, într-un videoclip filmat într-o parcare. Și-a început videoclipul explicând că s-a întors în Los Angeles „de câteva săptămâni” și că plănuiește să-și vândă camioneta pentru a-și începe al 38-lea an „cu o mașină nouă, într-un apartament nou, într-o viață nouă”.


„Aceasta este camioneta mea,” a spus el, prezentând vehiculul pe care îl are de șapte ani. „Mi-am cumpărat-o în 2017 ca un cadou de Crăciun pentru mine. Am iubit această camionetă intens, am luat-o în camping și am traversat țara de mai multe ori, în călătorii lungi, și am făcut cu ea o ultimă excursie... la CarMax. De când m-am întors în L.A., am băgat în ea benzină de aproximativ 400 sau 500 de dolari și nu-mi mai permit. Nu-mi mai permit benzina,” a subliniat.

Gallery

„Am o mașină nouă. E micuță. E hibridă. Probabil o să bag benzină de aproximativ 10 dolari pe lună în ea și asta e. Un nou început”, a precizat fostul actor.

În momentul acesta au trecut aproape 3 ani de când Armie Hammer a fost alungat de la Hollywood. Fix când cariera sa era pe val, au apărut la adresa lui acuzații de adulter, viol și chiar canibalism. Imaginea sa de familist convins a fost pătată, a fost concediat din toate proiectele cinematografice din care făcea parte și părăsit de soție. Falit, detestat de toată lumea, exilat pe Insulele Cayman, actorul a încercat să își refacă viața.

În ciuda averii impresionante a familiei sale, de milioane de dolari, Hammer trăiește aparent de azi pe mâine. Armie - al cărui străbunic a fost magnatul petrolier Armand Hammer - ar fi fost „tăiat” de la fondurile familiei. Tatăl său, Michael, a moștenit o avere de 180 de milioane de dolari la moartea lui Armand.
Armand, șeful Occidental Petroleum, avea o avere estimată la 800 de milioane de dolari la momentul decesului său.

​Sursa foto: Getty Images

Fanii au comentat subiectul pe platforma X, unii dintre ei necrezând în problemele sale financiare.
„Armie Hammer, din foarte bogata familie Hammer, vrea să cred că nu-și poate permite benzina? Armie Hammer, abuzatorul, vrea să-mi pese?”
„Provine dintr-o familie de milionari...”
„Nu face parte din dinastia Hammer??? Adică din super bogata dinastie Hammer.”
„Cum este posibil? Ai făcut milioane din asta. Nu ai investit? Haha.”
„Ar trebui să-și ceară iertare de la familia lui bogată și să primească banii din moștenire.”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni