• PRO TV
  • Monica Bellucci, imaginea perfecțiunii la aproape 60 de ani! Actrița, fabuloasă pe covorul roșu la Festivalul de la Veneția

Monica Bellucci, imaginea perfecțiunii la aproape 60 de ani! Actrița, fabuloasă pe covorul roșu la Festivalul de la Veneția

Monica Bellucci, imaginea perfecțiunii la aproape 60 de ani! Actrița, fabuloasă pe covorul roșu la Festivalul de la Veneția

La aproape 60 de ani, Monica Bellucci rămâne una dintre marile frumuseți din lumea filmului. Actrița italiană a impresionat cu look-ul ei sobru, dar elegant și sexy, pe care l-a afișat la Festivalul de Film de la Veneția.

Bellucci și-a făcut apariția într-o spectaculoasă rochie neagră, Vivienne Westwood. Look-ul ei a fost creat de stilista Barbara Baumel, care a oferit mai multe detalii în British Vogue.

Ținuta de la premiera filmului Beetlejuice a fost aleasă cu grijă tocmai pentru că este „elegantă și șic, dar nu exagerată” și nu le-ar eclipsa pe celelalte actrițe de la premieră, a explicat Barbara. „Monica este o femeie frumoasă, dar este și foarte frumoasă pe dinăuntru – are un suflet și un spirit incredibil”, a mai spus aceasta.

​Sursa foto: Getty Images

Practic, veteranele filmului au lăsat-o să strălucească pe reprezentanta noii generații de actrițe, Jenna Ortega.
„De fapt, pare să existe un acord mutual între veteranii de la Hollywood ai filmului – Winona Ryder, Catherine O'Hara – că este momentul fetei gotice în ascensiune, Jenna Ortega, să strălucească, nu al lor de această dată”, a explicat British Vogue.

Gallery

Totuși, există câteva aspecte nenegociabile atunci când se conturează o ținută pentru Monica Bellucci. Stilista ei a menționat că aceasta nu va renunța niciodată la platformele sale personalizate Christian Louboutin. „Îi place să poarte tocuri foarte, foarte înalte, dar problema pentru femei este că nu pot merge în ele! Dacă nu platforme, atunci ce?” întreabă Baumel, care și-a trimis clienta la Veneția înarmată cu costume albe Balmain și rochii Dolce&Gabbanna cu buline, ce rămân fidele stilului ei „sexy, dar minimalist” în timpul promovării filmului Beetlejuice.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni