• PRO TV
  • Ploaia torențială nu le-a stricat bucuria! Cabral, soția Andreea și fetița lor, experiență memorabilă la concertul lui Adele din Munchen: „Nici nu ne imaginam…”

Ploaia torențială nu le-a stricat bucuria! Cabral, soția Andreea și fetița lor, experiență memorabilă la concertul lui Adele din Munchen: „Nici nu ne imaginam…”

Ploaia torențială nu le-a stricat bucuria! Cabral, soția Andreea și fetița lor, experiență memorabilă la concertul lui Adele din Munchen: „Nici nu ne imaginam…”

Cabral și Andreea Ibacka au participat zilele trecute la unul dintre concertele faimoasei Adele. Artista a susținut mai multe spectacole în Munchen, Germania, pe o arenă grandioasă, care a găzduit de fiecare dată aproximativ 80.000 de spectatori.

De spectacol s-a bucurat și micuța Namiko, care și-a însoțit părinții la show-ul oferit de artista care are 16 premii Grammy.

Ploaia torențială nu le-a stricat bucuria spectatorilor, iar Andreea a postat pe conturile de social media un filmuleț în care a surprins mai multe momente din cadrul concertului.

Soția lui Cabral a menționat că aceștia s-au pregătit pentru această călătorie încă din iarnă și că știa că „ va fi memorabil de acum 6 luni” de când a cumpărat biletele.

„If you get wet, I get wet!

Așa ne-a promis @adele de la început și s-a ținut de cuvânt. În rochia ei splendidă de paiete și pantofii sport pe care i-a cerut echipei în timpul concertului. Cu machiajul și coafura compromise dar cu aceeași bucurie în tot ceea ce face al naibii de perfect!

Știam că va fi memorabil de acum 6 luni, de când am cumpărat biletele pentru concertul ADELE (Munchen). De regulă suntem destul de spontani cu vacanțele, dar de data aceasta a meritat să ne organizam din iarnă.

Cu atât mai mult cu cât solista a anunțat că va lua o altă pauză lungă de la muzică.

Nici nu ne imaginam, totuși, cum se simte “SET ? TO THE ⛈️” pe ploaie torențială, pe o arenă de 80.000 locuri (construită special pentru cele 10 concerte Adele din august 2024), privind înspre cel mai mare ecran folosit vreodată la un concert (220 metri lungime și 30 metri înălțime). BETOOOON!”, a scris Andreea Ibacka în dreptul clipului care a fost văzut de peste 320.000 de urmăritori. 

CITEȘTE ȘI:

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni