• PRO TV
  • Ce pensie va încasa Irinel Columbeanu, după recalculare. Fostul milionar de la Izvorani se așteaptă la ce e mai rău: „Legea e...”

Ce pensie va încasa Irinel Columbeanu, după recalculare. Fostul milionar de la Izvorani se așteaptă la ce e mai rău: „Legea e...”

Ce pensie va încasa Irinel Columbeanu, după recalculare. Fostul milionar de la Izvorani se așteaptă la ce e mai rău: „Legea e...”

Irinel Columbeanu nu traversează cea mai bună perioadă a vieții lui și, de aproximativ un an, de când a ajuns la azil, lucrurile par să se complice din ce în ce mai mult.

Gallery

Irinel Columbeanu a ales să locuiască la azil, pentru a avea parte de o îngrijire mai bună din cauza problemelor de sănătate pe care le are, însă, un aspect care îl nemulțumește este pensia pe care o încasează lunar.

Irinel Columbeanu nu crede că va avea o pensie mai mare

La fel ca alți pensionari, după recalculare, Irinel Columbeanu așteaptă să vadă câți bani va încasa lunar, însă așteptările acestuia sunt destul de mici. Fostul om de afaceri este convins că schimbarea nu va fi una deloc semnificativă, deoarece a ieșit la pensie în urmă cu puțin timp.

Mai mult decât atât, chiar dacă ar primi bani în plus, suma nu va fi suficientă pentru a acoperi toate cheltuielile impuse de conducerea azilului, dar speră ca întreaga situație să se remedieze.

Citește și:

„Legea e bună. Nu am primit, încă, nicio decizie. Probabil și pentru că nu am mult de când iau pensie. Am sub 2.000 de lei lunar”, a declarat acesta, recent.

Irina Columbeanu îl ajută financiar pe tatăl lui

Chiar dacă a plecat din România în urmă cu șase ani, Irina Columbeanu vorbește aproape zilnic cu tatăl ei și știe că acesta trece printr-o perioadă dificilă. Tocmai din acest motiv, la doar 17 ani, s-a angajat ca ospătăriță și îi trimite o parte din salariu, în fircare lună.

Citește și:

„Sunt hostess la un restaurant italian. Dau meniuri și fac chestii din astea. Fac și eu niște bani și îi trimit tatălui meu. Îmi place să lucrez!”, a spus Irinuca, în cadrul unei emisiuni online.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni