• PRO TV
  • Românca dată dispărută în Turcia a fost găsită! Unde se afla în timp ce toată lumea o căuta

Românca dată dispărută în Turcia a fost găsită! Unde se afla în timp ce toată lumea o căuta

Românca dată dispărută în Turcia a fost găsită! Unde se afla în timp ce toată lumea o căuta

Melania Nicoleta Toma, românca dispărută în Turcia în urmă cu o săptămână, a fost găsită! Iată unde se afla când toată lumea o căuta!

Toma Nicoleta Melania este femeia în vârstă de 39 de ani care, în urmă cu aproximativ o săptămână, a fost dată dispărută în Turcia. Aceasta, originară din Câmpulung Muscel, se afla în vacanță alături de o prietenă, căreia i-a spus într-o zi aleatorie că merge să se plimbe de una singură. După mai multe ore, amica Melaniei a semnalat autoritățile deoarece românca nu s-a mai întors în camera de hotel. 

"În ziua de 19 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi în scris cu privire la faptul că Nicoleta Melania Toma, de 39 de ani, cu domiciliul în Câmpulung, aflată în vacanţă pe teritoriul Turciei, a plecat voluntar de la locul de cazare, fără a reveni în ţară sau a comunica cu familia. Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung, împreună cu poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş sunt în contact cu autorităţile statului turc, pentru depistarea femeii în cauză", se arată într-un comunicat transmis de IPJ Argeş.

Timp de o săptămână, familia Melaniei a fost complet devastată! Mama acesteia a plecat, de urgență, în Turcia pentru a-și căuta copilul și abia astăzi a putut să răsufle ușurată, când a aflat că fiica ei este în viață și în siguranță.

Se pare că Melania a decis să se interneze în mare secret, la o clinică din Istanbul, după ce a simțit că trece printr-un episod depresiv. Aceasta și-a închis telefonul și le-a spus cadrelor medicale să nu anunțe pe nimeni cu privire la internarea ei, deoarece îi era teamă că îi va îngrijora pe cei dragi. 

În acest moment, femeia se află sub supraveghere medicale, iar mama Melaniei este alături de ea.

Foto: Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni