• PRO TV
  • Un celebru fotbalist a murit la 27 de ani, după ce s-a prăbușit pe teren! Devenise tată în urmă cu 2 săptămâni

Un celebru fotbalist a murit la 27 de ani, după ce s-a prăbușit pe teren! Devenise tată în urmă cu 2 săptămâni

Un celebru fotbalist a murit la 27 de ani, după ce s-a prăbușit pe teren! Devenise tată în urmă cu 2 săptămâni

Doliu în lumea fotbalului! Celebrul jucător s-a stins din viață, după ce s-a prăbușit pe teren. Avea 27 de ani și abia devenise tată.

Gallery

Fotbalistul uruguayan Juan Izquierdo, care s-a prăbuşit pe teren săptămâna trecută la un meci din Copa Libertadores, a murit marţi, a anunţat echipa sa Club Nacional de Football, informează The Guardian.

Celebrul fotbalist și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani se afla la terapie intensivă de când s-a prăbuşit, la 22 august, pe stadionul Morumbi din Brazilia, în timpul manşei a doua a meciului cu Sao Paulo din optimile Copei Libertadores

„Cu cea mai profundă durere şi şoc în inimile noastre, Club Nacional anunţă moartea iubitului nostru jucător Juan Izquierdo”, a scris Nacional pe X. ”Transmitem cele mai sincere condoleanţe familiei, prietenilor, colegilor şi celor dragi. Tot clubul Nacional este în doliu pentru pierderea sa ireparabilă”.

Care este cauza decesului

Alejandro Dominguez, preşedintele forului conducător al fotbalului sud-american, a transmis la rândul lui, condoleanţe familiei şi prietenilor lui Izquierdo. „Fotbalul sud-american este în doliu”, a adăugat el.

Sao Paulo s-a declarat profund întristat de veste, numind-o o „zi tristă pentru fotbal”.Fotbalistul a fost dus la Spitalul Albert Einstein după ce s-a prăbuşit pe teren joia trecută. Spitalul a anunţat marţi târziu că Izquierdo a suferit un „stop cardiorespirator asociat cu aritmia sa cardiacă”.

Medicii de la spital au declarat luni că Izquierdo se confrunta cu o presiune intracraniană crescută. El era conectat la un ventilator de duminică şi sub îngrijire neurologică critică de luni.

Izquierdo l-a înlocuit pe Sebastián Coates pentru clubul uruguayan la pauza meciului cu Sao Paulo, dar fundaşul a căzut la pământ inconştient în minutul 84, fără să intre în contact cu un alt jucător.

Jucătorii din ambele tabere au solicitat imediat asistenţă medicală. Încă inconştient, Izquierdo a fost scos de pe teren într-o ambulanţă, în aplauzele fanilor, înainte de a fi tratat la secţia de terapie intensivă a spitalului Albert Einstein.

Sursă foto: Instagram/ Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni