• PRO TV
  • “Noaptea Dansului: Brașovul Dansează” și uneste oamenii în cea mai mare horă din Piața Sfatului

“Noaptea Dansului: Brașovul Dansează” și uneste oamenii în cea mai mare horă din Piața Sfatului

“Noaptea Dansului: Brașovul Dansează” și uneste oamenii în cea mai mare horă din Piața Sfatului

În doar câteva zile, Brașovul va găzdui unul dintre cele mai mari evenimente de dans urban din România. “Noaptea Dansului 2024: Brașovul Dansează” va avea loc pe 31 august, în Piața Sfatului, între orele 18:00 și 22:00 și anunță cel mai mare dans colectiv organizat în oraș.

Gallery

​Inima Brașovului va pulsa în ritm de dans pe 31 august, când brașovenii vor avea ocazia să încerce aproape 20 de stiluri de dans, de la salsa, bachata, kizomba, vals vienez, tango Argentinian, la street dance, breaking, kpop, dansuri orientale, dansuri grecești, dansuri populare românești, dansuri indiene, swing, lindy hop, jazz sau dans sportive.

Evenimentul va reuni 18 școli și studiouri de dans din Brașov, alături de mai mult de 200 de dansatori profesioniști și amatori, toți uniți de pasiunea pentru dans. Mii de brașoveni și turiști vor avea ocazia să participe la acest spectacol unic în Piața Sfatului, ce va include peste 50 de momente de dans, printre care demonstrații de dans, flashmob-uri și dansuri ale unei întregi comunități.

În premieră, în Brașov, organizatorii au pus la punct împreună cu întreaga comunitate de dans, două momente surpriză. Astfel, toți cei prezenți sunt invitați să participe la cel mai mare dans colectiv/ cea mai mare horă organizată vreodată în Piața Sfatului pe acordurile pieselor “Ciuleandra” și “Brașoveanca”.

Dorim să oferim momente magice tuturor celor care vor lua parte la ediția din Brașov a evenimentului Noaptea Dansului, așa că le propunem să încerce fiecare stil de dans pe care noi l-am inclus în programul care este foarte variat și dinamic, și să ne prindem, apoi, împreună în cea mai mare horă pe care a văzut-o orașul. Tocmai am terminat a doua ediție a evenimentului Noaptea Dansului în București, ce a avut loc pe 24-25 august, iar acolo 31 000 de oameni s-au bucurat pe Calea Victoriei de ceea ce noi le-am oferit împreună cu uimitoarea comunitate de dans, așa că suntem pregătiți să recreăm atmosfera incredibilă și în Brașov”, declară Dana Samoil Istrate și Dragoș Samoil, inițiatorii și coordonatorii evenimentului Noaptea Dansului.

Programul complet al evenimentului poate fi consultat pe paginile de Facebook și Instagram: Noaptea Dansului.

“Noaptea Dansului 2024 – Brașovul Dansează” este un proiect de activare urbană și dezvoltare comunitară prin arte performative, cu accent pe dans, cofinanțat din bugetul Primăriei Municipiului Brașov și reprezintă o oportunitate excelentă de a aduce împreună cetățenii municipiului Brașov, turiști, școli de dans și performeri, creând astfel o comunitate unită prin dans.

“??????? ????????” este un proiect Creator Media Team, inițiat și coordonat de ??????̦ ?????? ?̦? ??????? ?????? ??????? ce își propune dezvoltarea comunității de dans și promovarea dansului ca artă urbană.

Parteneri instituționali: Institutul Cultural Român. Partener media oficial: DIGIFM. Parteneri media: Wall Street, 9am, Kudika, Garbo, Iqads, Smark, Revista Biz, Haute Culture, jurnalul.ro, Femeia, Presshub, Spotmedia, Efemeia, Nine O'clock, Movienews, RJ, Monitorul Express, 365 Transilvania. Alți parteneri: F64 și Canon Romania.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni