• PRO TV
  • Sora lui Mariah Carey a murit cu o dorință neîmplinită! Prietenii lui Alison o acuză pe cântăreață că nu i-a fost alături în ultimele ei zile

Sora lui Mariah Carey a murit cu o dorință neîmplinită! Prietenii lui Alison o acuză pe cântăreață că nu i-a fost alături în ultimele ei zile

Sora lui Mariah Carey a murit cu o dorință neîmplinită! Prietenii lui Alison o acuză pe cântăreață că nu i-a fost alături în ultimele ei zile

Mariah Carey a mărturisit recent că „are inima frântă” după ce și-a pierdut mama și sora în aceeași zi. Patricia și Alison au murit weekendul trecut, însă artista nu a informații suplimentare legate de decesul celor două.

Gallery

„Mă simt binecuvântată că am putut petrece ultima săptămână cu mama înainte de a muri. Apreciez iubirea și sprijinul tuturor și respectul pentru intimitatea mea în această perioadă imposibilă”, a declarat cântăreața pentru revista People.

​De-a lungul anilor, Mariah Carey a avut o relație tensionată cu mama și sora ei, ba chiar a făcut câteva dezvăluiri terifiante în cartea sa de memorii.

„Când aveam 12 ani, sora mea m-a drogat cu Valium, mi-a oferit cocaină și mi-a provocat arsuri de gradul trei și a încercat să mă vândă unui proxenet”, a scris aceasta într-un pasaj din carte.

Se pare că Alison a sperat până în ultima clipă că se va împăca cu celebra ei soră. Prietenii lui Alison o acuză pe cântăreață că nu i-a fost alături în ultimele ei zile, scrie Daily Mail.

„Știu că ultima ei dorință a fost să poată avea o conversație cu Mariah”, a declarat pentru sursa menționată mai sus prietenul și împuternicitul lui Alison, David Baker.

Sora mai mare a divei s-a agățat de speranța că ar putea vorbi cu Mariah pentru ultima oară. David Baker a declarat pentru DailyMail că membrii familiei știau că Alison a fost îngrijită în ultima lună în apartamentul ei din orășelul Coxsackie, New York.

Prietenul lui Alison a spus că artista știa că sora ei era pe moarte, dar nu a sunat-o niciodată.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni