• PRO TV
  • S-au căsătorit! Cântăreața virală pe TikTok și fostul fotbalist au spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă. Ea are 24 de ani și el 39

S-au căsătorit! Cântăreața virală pe TikTok și fostul fotbalist au spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă. Ea are 24 de ani și el 39

S-au căsătorit! Cântăreața virală pe TikTok și fostul fotbalist au spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă. Ea are 24 de ani și el 39

Fostul fotbalist, Marius Constantin, și iubita lui, Miruna Lazea, cântăreața virală de pe TikTok, s-au căsătorit civil. Între cei doi este o diferență de vârstă de 15 ani.

Gallery

​Marius Constantin, 39 de ani, și Miruna Lazea, 24 de ani, s-au căsătorit civil marți, 27 august, într-un cadru restrâns.

Marius Constantin și Miruna Lazea s-au căsătorit civil

Fostul fotbalist și-a cerut iubita în căsătorie într-un moment neașteptat, surprinzând-o pe Miruna cu gestul său.

În cea mai importantă zi din viața ei, artista a ales să îmbrace o rochie albă, scurtă, la care a asortat un buchet din iriși și trandafiri albi, iar Marius a purtat un costum alb, însoțit de o cămașă albă. Miruna a postat o serie de fotografii pe rețelele sociale, cu mesajul: „Ce zi importantă!”.

Tânăra a dezvăluit că această cerere a fost exact așa cum și-a dorit, simplă și naturală. Deși în vara anului trecut, Miruna Lazea mărturisea că nu se grăbeşte să se mărite, pare să se fi răzgândit. „Momentan nu mă gândesc la măritiș, că am alte planuri”, spunea artista la vremea respectivă, conform Wowbiz.

Deși între cei doi este o diferență de vârstă de 15 ani, acest lucru nu este deloc o problemă:„15 ani ca cifră, dar niciun an ca principii”, a scris Miruna Lazea, pe Instagram, când a fost întrebată de diferența de vârstă dintre ei.

Miruna și Marius formează un cuplu din prima parte a anului trecut. La vremea respectivă, Miruna a publicat pe Instagram o serie de fotografii alături de Marius și a scris: „Aveam nevoie de cineva care să mă apere”.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni