• PRO TV
  • O gimnastă în vârstă de 23 de ani a murit după ce a încercat să își facă o fotografie pe stâncă! Tânăra a alunecat și a căzut de la 70 de metri înălțime

O gimnastă în vârstă de 23 de ani a murit după ce a încercat să își facă o fotografie pe stâncă! Tânăra a alunecat și a căzut de la 70 de metri înălțime

O gimnastă în vârstă de 23 de ani a murit după ce a încercat să își facă o fotografie pe stâncă! Tânăra a alunecat și a căzut de la 70 de metri înălțime

Natalia Štíchová, o gimnastă profesionistă în vârstă de doar 23 de ani, a murit după ce a căzut de la 70 de metri înălțime, în timp ce încerca să își facă selfie-ul perfect.

O tragedie fără margini a avut loc pe data de 15 august 2024, în Bavaria, pe muntele Tegelberg (1.881 de metri altitudine), în sudul Germaniei, acolo unde o gimnastă profesionistă în vârstă de doar 23 de ani a căzut în gol de la 70 de metri înălțime.

Natalia Štíchová se afla în drumeție alături de iubitul ei și de alți doi prieteni, când a observat o stâncă „perfectă pentru un selfie”, relatează Blesk și Blick. Tânăra a dorit ca în fotografie să apară inclusiv castelul Neuschwanstein în fundal și nu a ținut cont de pericolul care o aștepta. Într-un moment de neatenție, sportiva a alunecat și a căzut în gol de la o distanță de aproximativ 70 de metri înălțime.

La scurt timp după incident, la fața locului s-a deplasat de urgență un elicopter, care a sustras-o pe Natalia din râpa în care se prăbușise. Fata, deși se afla în stare de inconștiență și prezenta mai multe răni pe corp, era în viață. Aceasta a fost transportată la cea mai apropiată unitate medicală, unde a petrecut 6 zile pe patul de spital.  

Din păcate însă, Natalia a pierdut lupta cu viața la data de 21 august 2024. Anunțul decesului a fost făcut public de clubul de sport în care era legitimată gimnasta:

 „Minunata noastră prietenă, gimnastă și reprezentantă Natálka Štíchová ne-a părăsit pentru totdeauna după un accident tragic. A pierdut lupta pentru viață pe 21 august la ora 5.30”, se arată pe profilul de Instagram al grupării.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni