• PRO TV
  • Bitză marchează 30 de ani de carieră cu un album memorabil: „Este pentru fanii care mi-au rămas loiali încă de la început, dar și pentru generația nouă care îmi ascultă muzica”

Bitză marchează 30 de ani de carieră cu un album memorabil: „Este pentru fanii care mi-au rămas loiali încă de la început, dar și pentru generația nouă care îmi ascultă muzica”

Bitză marchează 30 de ani de carieră cu un album memorabil: „Este pentru fanii care mi-au rămas loiali încă de la început, dar și pentru generația nouă care îmi ascultă muzica”

  „Nu mă opresc” este una dintre piesele care se va regăsi pe noul album „Încă unul”, semnat de Bitză. Artistul, un adevărat exemplu de perseverență, demonstrează că, dupa trei decenii de muzică, nu are de gând să încetinească ritmul – și bine face! Cu fiecare lansare, Bitză este tot mai hotărât să transmită energie și să inspire prin muzica sa.

„Nu vă opriți, fiți originali și munciți pentru visul vostru!”, este mesajul  transmis de Bitză pentru fani.

 Considerat un pilon al hip-hop-ului românesc, Bitză, nu are nevoie de introduceri. Este unul dintre cei mai longevivi artiști din peisajul muzical autohton, iar în acest an, marchează 30 de ani de carieră.

„Nu mă opresc”, reflectă devotamentul lui Bitză față de muzică, fani și lupta continuă pentru a rămâne relevant într-o industrie atât de competitivă. Piesa a fost compusă de Bitză, alături de Keri, Adi Giurgescu și este una dintre cele 13 piese incluse pe albumul “Încă Unul”.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Bitză (@bitza_ro)

 “«Încă unul» este pentru fanii care mi-au rămas loiali încă de la început, dar si pentru generația nouă care îmi ascultă muzica”, spune Bitză.

 “Nu mă opresc” este acum disponibilă pe toate platformele de streaming YouTube, Spotify, Apple Music, Deezer și Tidal.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni