• PRO TV
  • Culiță Sterp și-a chemat tatăl pe scenă, în mijlocul unui concert. Cu lacrimi în ochi, artistul a cântat alături de acesta: „A fost o bucurie mare”

Culiță Sterp și-a chemat tatăl pe scenă, în mijlocul unui concert. Cu lacrimi în ochi, artistul a cântat alături de acesta: „A fost o bucurie mare”

Culiță Sterp și-a chemat tatăl pe scenă, în mijlocul unui concert. Cu lacrimi în ochi, artistul a cântat alături de acesta: „A fost o bucurie mare”

Mama lui Culiță Sterp este cunoscută de toată, însă nu mulți sunt cei care știu cum arată tatăl lui. Recent, artistul l-a chemat pe scenă, după ce acesta și-a făcut apariția la unul dintre concertele lui.

Gallery

Culiță Sterp a susținut, recent, un concert în județul Timiș și a avut parte de o surpriză extrem de frumoasă, atunci când l-a văzut pe tatăl său printre spectatori. În urmă cu ceva timp, a recunoscut că nu are o relație apropiată cu acesta, fiind marcat de momentul în care bărbatul a plecat de acasă.

Culiță Sterp și-a invitat tatăl pe scenă, în timpul unui concert

Tatăl lui Culiță Sterp a aflat de concertul pe care fiul lui avea să îl susțină și, fiind la o distanță de doar 30 de minute cu mașina, a decis să vină, să îl vadă. Emoționat de gestul făcut de acesta, artistul l-a chemat pe scenă și, vizibil emoționat, a început să cânte alături de el.

„L-am chemat pe tata pe scenă aseară la Belinț. El stă aproape, la Bara mai exact jud Timiș și a venit acolo să mă vadă. A fost o bucurie mare să îl văd în public. Nu uitați să vă iubiți și să vă cinstiți părinții indiferent ca sunt împreună sau despărțiți, pentru că datorită lor ați venit pe lume! Părinții nu ni-i alegem noi, îi alege Dumnezeu”, a scris fiul mamei Geta, ulterior, pe contul său de Instagram.

Citește și:

​Fanii acestuia s-au bucurat să îi vadă, din nou, împreună și, mișcați de gestul făcut, l-au felicitat. Printre comentariile primite se numără și cel din partea logodnicei sale, care îl susține în tot ceea ce face.

Motivul pentru care mama Geta și tatăl copiilor ei s-au despărțit

În urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni online, Ileana Sterp a vorbit despre ziua în care tatăl lor a plecat de acasă. În urma unei discuții pe care Culiță Sterp a avut-o cu acesta, bărbatul și-a făcut bagajele și a plecat de acasă, definitiv.

Ileana a mărturisit că atât ea, cât și frații ei nu mai puteau suporta „violența, înjurăturile, lucrurile negative” pe care acesta le spunea și le făcea la adresa mamei Geta, motiv pentru care, au decis să îl confrunte.

Citește și:

„Avuseseră ei, în ziua respectivă, o discuție mai urâtă, aș spune. Tata, atât de tare s-a enervat, s-a supărat, încât a venit acasă, a intrat în casă, și-a luat documentele, actele, câteva haine.

Țin minte că era atât de tăcut… nu voia să zică nimic. La un moment dat a zis niște vorbe urâte, s-a urcat în mașină și a plecat. Și asta a fost. Noi nu ne-am gândit o secundă că nu se mai întoarce, având în vedere că nu era la prima plecare”, a povestit Ileana Sterp.

 

Sursa foto: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni