• PRO TV
  • Cătălin Oprișan va prezenta ediția de astăzi La Măruță! Toată echipa emisiunii transmite gândurile bune lui Cătălin

Cătălin Oprișan va prezenta ediția de astăzi La Măruță! Toată echipa emisiunii transmite gândurile bune lui Cătălin

Cătălin Oprișan va prezenta ediția de astăzi La Măruță! Toată echipa emisiunii transmite gândurile bune lui Cătălin

În această dimineață, Cătălin Măruță a făcut un anunț încărcat cu greutate pe pagina lui de Instagram, referitor la pierderea tatălui său. Cum acesta va fi alături de familia lui în această periadă, un bun prieten al emisiunii i-a sărit în ajutor și le va aduce celor de acasă ediția din această după amiază.

Gallery

​După ce în fiecare săptămână a comentat alături de Măruță unele dintre cele mai amuzante materiale din mediul online, iar în această vară, alături de Costin Ștucan, a prezentat Studiul UEFA EURO 2024, Cătălin Oprișan va prezenta ediția de astăzi La Măruță.

”Din păcate, sunt momente în viață pe care nu le putem prevedea și nici controla... și atunci e nevoie de un prieten care să sară în ajutor. Asta voi face și eu astăzi, așa că de la ora 15:00, ne vedem la Măruță unde alături de invitații pe care-i vom avea, vă pregătim 2 ore de relaxare și de voie bună. Între timp, toate gândurile noastre bune merg spre Cătălin și familia lui, care trebuie să fie puternici în aceste zile încărcate emoțional”, spune Oprișan.

Alături de Cătălin Oprișan, în platou vor fi invitați Crina Abrudan, Iulia Pîrlea, prezentatoarea rubricii Meteo de la PRO TV și unii dintre actorii principali ai unui film românesc care se va lansa în următoarea perioadă, iar Dr Marius Sava va veni cu noi informații importante de neratat.

Nu ratați, de la ora 15:00, o nouă ediție La Măruță!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni