• PRO TV
  • Naomi Campbell, surprinsă de paparazzi la plajă alături de iubitul tinerel! Topmodelul de 54 de ani s-a cuplat cu unul dintre cei mai populari DJ din lume

Naomi Campbell, surprinsă de paparazzi la plajă alături de iubitul tinerel! Topmodelul de 54 de ani s-a cuplat cu unul dintre cei mai populari DJ din lume

Naomi Campbell, surprinsă de paparazzi la plajă alături de iubitul tinerel! Topmodelul de 54 de ani s-a cuplat cu unul dintre cei mai populari DJ din lume

La 54 de ani, Naomi Campbell își trăiește cea de-a doua tinerețe! Topmodelul s-a cuplat cu un celebru DJ și de câteva săptămâni face turul cluburilor din Ibiza, Istanbul sau Mykonos pentru a fi alături de iubitul ei.  

Potrivit The Sun, Naomi Campbell și Rampa s-au cunoscut la începutul verii, iar de atunci sunt de nedespărțit. Un filmuleț în care „diva de abanos” îl sărută pe DJ-ul cu 19 ani mai tânăr în fața petrecăreților dintr-un club s-a viralizat recent pe rețelele de socializare.

Gallery

​Mai mult, cei doi îndrăgostiți s-au bucurat recent de câteva zile de plajă în Mykonos, Grecia, acolo unde DJ-ul are concerte pe bandă rulantă alături de colegii săi. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

@frederikaileckox Len si tak dovolenkujem na Mykonose a zrazu v backstage tancujem s Naomi ? Rodeo life #fyp #spotted #naomicampbell ♬ original sound - frederikaileckox

Cine este Rampa, noul iubit al lui Naomi Campbell

Rampa, al cărui nume real este Gregor Sütterlin, este un producător muzical german și este fondatorul proiectului de muzică electronică „Keinemusik”.

​Printre fanii săi se numără și fotbalistul Ben Chillwell, muzicianul David Guetta și chiar fostul iubit al lui Naomi, rapperul Skepta.

Naomi și Rampa s-au cunoscut la începutul verii și au ieșit împreună la Săptămâna Modei de la Paris. Au vorbit mult de atunci și au devenit destul de apropiați. Ea a zburat peste tot, inclusiv la Istanbul, Ibiza și Mykonos pentru a fi cu el. Naomi nu ar petrece atâta timp departe de casă pentru a fi cu un bărbat dacă nu ar fi interesată de el”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Fotografii: Profimedia Images/ Getty Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni