• PRO TV
  • Divorțul momentului în showbiz! S-au căsătorit după doar două luni de relație, iar acum, la un an distanță, ea a depus actele de divorț

Divorțul momentului în showbiz! S-au căsătorit după doar două luni de relație, iar acum, la un an distanță, ea a depus actele de divorț

Divorțul momentului în showbiz! S-au căsătorit după doar două luni de relație, iar acum, la un an distanță, ea a depus actele de divorț

Este divorțul momentului în showbiz! Un celebru cuplu de la noi a decis să își spună „adio” după doar un an de căsătorie.

Gallery

Președintele echipei de handbal CS Rapid, Bogdan Vasiliu, și soția lui, Alina, divorțează. Ea este cea care a depus actele de divorț.

Încă o poveste de dragoste din lumea mondenă a ajuns la final

Bogdan Vasiliu și Alina Petre s-au căsătorit în luna aprilie a anului trecut, după doar două luni de relație.

Povestea lor de dragoste a ajuns la final, chiar blondina ar fi depus actele de divorț. Dacă în mediul online pozau în cuplul perfecte, iată că cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite.

În urmă cu câteva zile, soțul Alinei publica un mesaj de dragoste care făcea trimitere la soția sa, nimeni nu bănuia că lucrurile nu mai funcționează între ei.

„Femeia perfectă a sufletului meu, la care am visat tot timpul ... a trecut un an , ca o clipă si îi mulțumesc lui Dumnezeu in fiecare moment că mi te-a adus in viața mea , că ai devenit soția mea și că mi-ai fost alături si m-ai sprijinit in multe momente grele. Te Iubesc ❤️", a fost mesajul scris de Bogdan Vasiliu.

Nimeni nu știe momentan ce s-a întâmplat între cei doi și de ce au ajuns la despărțire. Alina Petre nu a dorit până în momentul de față să comenteze separarea dintre ea și soțul ei, potrivit spynews.ro.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni