• PRO TV
  • De ce s-a încheiat mariajul dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez. Apropiații fostului cuplu fac dezvăluiri: „Sunt oameni foarte diferiți. El nu înțelegea cum…”

De ce s-a încheiat mariajul dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez. Apropiații fostului cuplu fac dezvăluiri: „Sunt oameni foarte diferiți. El nu înțelegea cum…”

De ce s-a încheiat mariajul dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez. Apropiații fostului cuplu fac dezvăluiri: „Sunt oameni foarte diferiți. El nu înțelegea cum…”

Deși fanii au sperat până în ultima clipă că îi vor revedea făcând paradă de gesturi tandre pe covorul roșu, Jennifer Lopez și Ben Affleck divorțează după luni de speculații privind o separare. Artista este cea care a depus cerere de divorț după o relație care s-a întins pe două decenii, două logodne și două nunți.

Gallery

​Surse apropriate cuplului au făcut câteva dezvăluiri pentru revista People și au vorbit despre motivele care au determinat-o pe diva latino să ceară divorțul.

De asemenea, ea a cerut instanței să îi schimbe numele de familie legal din Affleck în Lopez.

Artista în vârstă de 55 de ani a invocat „diferențe ireconciliabile” în cererea sa de divorț și, potrivit unor surse din interior, cei doi au avut într-adevăr probleme în a-și reconcilia personalitățile opuse, la fel ca atunci când s-au despărțit prima dată în 2004.

„Sunt persoane foarte diferite”, a declarat o persoană din anturajul celor doi pentru People. „Ea este mereu în vizorul presei și este mai sociabilă, în timp ce el este introvertit și este fericit să stea acasă”, a adăugat sursa.

O altă sursă a spus că Affleck era predispus la „schimbări de dispoziție. Cine a spus că este și cine s-a dovedit a fi, erau doi oameni diferiți”.

A fost un nor care a planat asupra relației. El nu înțelege cum proasta lui dispoziție îi afectează pe cei din jur”, a adăugat sursa.

Sursa care îi cunoaște atât pe Affleck, cât și pe Lopez sugerează, de asemenea, că fostul cuplu, care s-a căsătorit la doar un an după ce s-au reunit, a fost prins în entuziasmul Bennifer 2.0.

„S-a întâmplat repede. Erau doi oameni îndrăgostiți. Ei chiar se iubeau!”, mai spune sursa pentru People.

Un apropiat al lui J Lo, spune că aceasta „are inima frântă”, deși ea este cea care a depus actele de divorț.

Dar ea este și realistă și știa deja că mariajul nu mai poate fi salvat. Lopez a indicat data despărțirii lor ca fiind 26 aprilie, iar perechea și-a petrecut, într-adevăr, cea mai mare parte a ultimelor patru luni separat.

La momentul despărțirii oficiale, Lopez se afla în New York pentru a filma o adaptare a musicalului Kiss of the Spider Woman (pe care l-a coprodus cu Affleck), își îndeplinea îndatoririle de co-președinte al Galei Met 2024 și repeta pentru turneul de vară „This Is Me...Live”, pe care l-a anulat în 31 mai, „pentru a fi alături de copii, familie și prieteni apropiați”, au declarat reprezentanții ei într-o declarație.

Affleck s-a întors în L.A. pentru a filma „The Accountant 2” și a stat într-o casă închiriată la câțiva kilometri de conacul din Beverly Hills pe care cuplul l-a cumpărat în 2023 (și pe care l-au scos la vânzare pentru 68 de milioane de dolari în iulie).

Cei doi s-au reunit ocazional la sfârșitul primăverii, mai ales pentru evenimente legate de copii. Affleck îi împarte pe Violet, 18 ani, Seraphina, 15 ani, și Samuel, 12 ani, cu fosta sa soție, actrița Jennifer Garner, 52 de ani, iar Lopez are gemenii Max și Emme, 16 ani, cu fostul ei soț, cântărețul Marc Anthony.

„Ea a încercat din greu să facă lucrurile să meargă (…) Cu toate acestea, Affleck nu îi dădea soției sale „niciun semn că ar vrea să continue căsnicia”, spune un apropiat al lui Lopez. „S-a ajuns în punctul în care ea trebuie să aibă grijă de ea”, a mai spus acesta.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni